Online mahsul satmak isteyen firmalar için bulut tabanlı e-ticaret ve e-ihracat altyapısı, native mobil başvuru ve özel e-ticaret çözümleri üreten altyapı sağlayıcısı Ticimax, iki yeni özelliğini yayına aldı. Bu özelliklerden biri son yıllarda trend haline dönüşen "Canlı Yayında Satış" özelliği iken diğeri de Bulut Tabanlı Ambar Yönetim Sistemi (WMS) oldu.

Canlı Yayında Satış

Ticimax'in Canlı Yayında Satış özelliği, adından da anlaşılabileceği gibi e-ticaret ürünlerinin az kalsın "telemarketing" dönemlerinde olduğu gibi canlı yayında, hemen olan olarak satılabilmesini sağlıyor. Ticimax'in naklen yayın özelliği şirketlere ve markalara bir takım öne çıkan özellikler sunuyor. Moderasyon özelliği de bunlardan biri. Bu nitelik ile moderatör yönetiminde canlı yayını zahmetsizce olabilmek olası oluyor. Yönetilebilir beğeni ve mesajlaşma özelliği ile yayınlama esnasında gelen yorumları yoklama edebilmek ve yorumları kaldırabilmek de muhtemel ülkü getirilmiş.

Ticimax'in Canlı Yayında Satış özelliği mobile de ahenkli bir şekilde çalışıyor. Böylelikle naklen yayın her aygıt ekranı ile düzenli olarak izlenebiliyor. Promosyon ve indirimlerin yayınlama sırasında gösterilmesi ile canlı yayında tanıtlan ürünlerle ilgili yayına özel bir kupon veya kampanya oluşturulması ile ürün satışları da hızlandırılabiliyor. Yayına özel dinamik mahsul listeleme ve kolay satın alma özelliği ile ise yayına özel eklenen ürünler yayınlama sırasında yönetilebiliyor; istenilen ürünü yayında öne çıkarabilmek ya da ürünleri kaldırabilmek de muhtemel oluyor.

Bulut Tabanlı Depo Idare Sistemi (WMS)

Ticimax'in bir öteki özelliği de Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi (WMS). Şirketlerin lojistik, depo ve ürün maliyetlerini düşürmeyi hedefleyen, yanlış ve geç mahsul teslimatını engelleyen ambar ve ürün yönetim sistemi diyebileceğimiz Depo Idare Sistemi, genellikle malların kabul, stoklama ve sevkiyat süreçlerinin yönetimini kapsıyor. E-ticaret ambar idare sistemi hem e-ticaretteki performansı ayrıca de tip memnuniyetini artırmaya tezgâhtar oluyor. Sipariş süreçlerini kolaylaştıran bu nitelik, sipariş sonrası çağrı merkezi süreçleri konusunda da refah sağlıyor. aynı zamanda raporlama seçeneği de sunan Depo Idare Sistemi özelliği, sipariş ve mahsul idare süreçlerinin bu raporlar baştan sona şeffaf bir şekilde inceleme edilmesini sağlıyor.

Ticimax'in Bulut Tabanlı Depo Idare Sistemi (WMS) özelliği üç bambaşka üyelik planına sahip. Standart plan aylık 2 bin TL, Pro plan aylık 5 bin TL, Plus plan ise aylık 9 bin TL olarak ücretlendiriliyor. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/14/ticimax-canli-yayinda-satis-ve-bulut-tabanli-depo-yonetim-sistemi-wms