Popüler bir platform olan TikTok, güncelleme almaya devam ediyor. Canlı yayınlar için gelecek olan özelliklerden, keza içerik oluşturucular keza de izleyiciler faydalanabilecek. Gelecek olan bazı özellikler halihazırda Instagram’da da bulunuyor. yine de içerik oluşturucular için canlı yayınların verimliliğini artıracaktır.

Instagram’ı TikTok’a bir adım daha yaklaştıracak yenilik yolda

Canlı Etkinlik olarak adlandırılan nitelik TikTok’a geliyor

Gelecek olan yeni özellikler, TikTok’un canlı yayın kalitesini ve verimliliğini diğer uygulamalar dek iyi ülkü getireceği belirtiliyor. TikTok’un “Canlı Faaliyet” olarak adlandırdığı izleyicilerin kaydolabileceği ve bildirim alabileceği bir özellik ekliyor. Keza içerik oluşturucular bir sonraki canlı yayınlarının tanımını yapabilmeleri için, adi TikTok videolarına geri sayım sayaçları ekleyebilecekler.

TikTok, içerik oluşturucuların canlı yayının ortasında izleyicilerle irtibat kurmasını kolaylaştırmak için SoruYanıt özelliğini de genişleteceğini duyurdu. Ayrıca canlı yayın esnasında anahtar kelimeleri ve “haylazlık” yapan izleyicileri yasaklayabilen/susturabilen moderatör belirleme özelliği de platforma eklenecek.

Şirket, izleyiciler için özel bir “Canlıbutonu ile canlı yayınları bulmayı kolaylaştıracak. Hem TikTok, iOS ve Android’in resim içinde fotoğraf (picture-in-picture) modlarını da destekleyecek.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/tiktok-canli-yayinlar-icin-ozel-icerikler-ekliyor