Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan Tinder erkek arkadaşı veya kız arkadaşı olmayan bireylerin umudu haline geldi.

Kadın kullanıcıların ülkemizde çok başarılı olması nedeniyle bu yazımızı erkek kullanıcılar için hazırladık. 



İşte Tinder'da popüler olamayan erkeklerin yapması gerekenler,

1- Kendiniz olun
Her ne kadar Tinder sanal hayatın bir parçası olsa da gerçek hayatın gölgesi gibidir. Başarılı olabilmek için profil fotoğraflarınız da kendiniz gibi olmaya özen gösterin. Olur da bir buluşma ayarlarsanız karşı taraf için hayal kırıklığı yaratmayın...

2- Merhaba ile başlamayın
Türkiye'de kadın kullanıcıların her beğendiği ile eşleştiğini düşünürsek eğer diğer matchlerden farklı olabilmek adına, "Merhaba, Nasılsın, Ne yapıyorsun" gibi klişe giriş cümleleri yerine daha fazla yaratıcı olmaya özen gösterin. Eşleştiğiniz kişinin fotoğrafları, eğitimi ya da tarzı hakkında bir giriş cümlesi başarı oranını artıracaktır. 

3- Kro olmayın!
Profil fotoğraflarınızı oluşturuken, "araba içinde, önünde, direksiyon başında" gibi fotoğraflar ilk intiba için olumlu değil. Gösterişten uzak, normal birey olmaya çalışın.. 



Eğer spor yapıyorsanız çıplak vücut yerine spor salonunda bir fotoğraf paylaşmanız vermek istediğiniz mesajı daha nazik bir şekilde karşı tarafa iletmenize yardımcı olur. 

4- Terbiyesiz olmayın
Tinder kullanan hanımefendilerle yaptığımız sohbetler sonrasında bazı erkek kullanıcıların +18 konuşmalar yaptığını belirtti. Bu konuşmalar sizin cesaretli, kendine güvenen kişi yerine terbiyesiz, ahlaksız vb. gibi tanımlamalara neden olduğunu unutmayın.



5- Tarzınıza önem verin
Profil fotoğraflarınızı özen seçmeye dikkat edin. Kıyafetinizin ilk intiba için önemli olduğunu unutmayın.