Togg, akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanını CES 2023'te tanıttı. Togg'un Avalanche üzerine yapı ettiği zeki cihaza entegre dijital varlık cüzdanı, kullanıcılarına banka düzeyinde emniyet sağlarken, hareket halindeyken dijital varlıklarına erişme, bunları güvenli bir şekilde gizleme ve transfer dahil sınırsız sayıda uygulama senaryosu sunuyor.

Togg NFT pazaryeri 

Hatırlarsanız Togg'un çıkaracağı NFT koleksiyonunun sahiplerine vasıta satmak önceliği sunacağını sizlere aktarmıştık. Togg'ın NFT odaklı çalışmaları bununla sınırlı yok. 

Togg, kullanıcıların eşsiz dijital varlıklarına erişebilecekleri bir NFT pazaryeri oluşturduğuna da açıkladı. Kullanıcılar, Togg NFT pazaryeri aracılığıyla zeki cihazlarının ekranlarından NFT'leri görüntüleyebilecek ve kullanabilecekler. Bu NFT'ler özel bir ‘Sanat Modu' ile kullanıcının ekranında yer alabilecek.

Bu özelliklere ek olarak, Togg'un blok zinciri üzerindeki miktar zinciri projesi de kullanıcıların cihazların servis geçmişine, değişen parçalarına ve ulaşım geçmişine kolaylıkla erişmelerini sağlayacak. Bu sayede de kullanıcılar cihazlarının bakım ve onarımı konusunda daha artı saydamlık ve teftiş sağlayacak.

“Kullanıcı deneyimini başka bir noktaya taşımak istiyoruz”

Togg CEO'su M. Gürcan Karakaş Ava Labs'in blok zinciri üzerinde geliştirilen ürüne dair şunları söyledi:

“Kullanıcıyı merkeze alarak, zeki cihazımız ve dijital ürünlerimizin etrafında, cümbür cemaat için açık ve erişilebilir bir ekosistem meydana getirmek için çalışıyoruz. Birbirinden bağımsız ekosistemleri birbirine bağlamak ve sürekli akıllı yaşam çözümleri üretmek üzere blokzinciri teknolojisi üzerindeki çalışmalarımızı, ülkemizin ve dünyanın en iyileriyle iş birliklerimizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda stratejik ortağımız Ava Labs'ın blok zinciri üstüne geliştirdiğimiz ürünümüz dijital varlık cüzdanıyla, kullanıcıların mobilite deneyimini diğer bir noktaya taşımayı hedefliyoruz. Mobilite ekosisteminin bir sınırı yok, biz nereye değin götürürsek oraya gidecek.”

Ava Labs'ın Kurucusu ve CEO'su Belli Gün Sirer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Togg, geçen yıl blockchain girişimlerinin yeri  olarak Avalanche'ı seçerek çok iyi bir önsezi gösterdi. Şu Anda de zeki mobiliteyi dönüşüm konusundaki cesur vizyonunu gerçekleştirme yolunda bir büyük adım daha attı"

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/01/10/togg-avalanche-uzerine-insa-ettigi-akilli-cihaza-entegre-dijital-varlik-cuzdanini-tanitti