START Serisi, ömür boyu ücretsiz harita yenileme özelliğiyle sunuluyor

TomTom (TOM2) otomobiller için 3 yeni navigasyon cihazı cihazı modeli tanıttı. TomTom START 42, START 52 ve START 62 modelleri, TomTom'un son yenilikleri olan adres arama, yönlendirme ve rehberlik konularında olduğu kadar güncel haritalara erişim konusunda da iddialı. İnce ve zarif bir görünüme sahip yeni TomTom START Serisi, sürüş deneyimini artırmak için üretildi. 

Hız konusunda uyarıyor
Ortalama hız kontrolü kameraları aracılığıyla, yol ağları üzerinde ortalama hız ölçümü gün geçtikçe popüler hale geliyor. Sürücüler yeni START Serisi ile 'ortalama hız limiti' bilgisini alabilecekler. Yeni TomTom START Serisi, sürücülerin güvenli sürüş için gerekli ortalama hızdan haberdar olmalarını sağlayacak.

Ömür boyu ödeme yok
Ömür boyu Haritalar ‘ın dahil olması, ürünün kullanım ömrü süresince harita güncellemeleri için ödeme konusunda sürücülerin endişelenmelerine gerek bırakmıyor. TomTom'un haritalarının piyasadaki en doğru mevcut haritalar olduğuna güvenebilirsiniz.

TomTom Gelişmiş Şerit Kılavuzu, zor kavşaklarda gezinirken ekstra netlik sağlayarak sürücülerin dönüşleri kaçırmamalarını sağlıyor.

TomTom Tüketici Ürünleri Kurucusu ve Genel Müdürü Corinne Vigreux konuyla ilgili şunları söyledi: “Navigasyon ürünlerine yenilik getirmeye devam etmekten ve navigasyon deneyimini daha güvenli ve daha akıllı hale getirmekten büyük gurur duyuyorum. Biz sürekli, daha doğru haritalar yapmak, daha hızlı ve daha detaylı trafik bilgisi sunmak ve akıllı yönlendirmeler yaratmak için çalışıyoruz.”

TomTom START Serisi’nde ilk etapta START 42 ve START 52 modelleri sunulacak. Her iki modelin de dokunmatik 4.3 inç ve 5 inçlik versiyonları bulunuyor.