Yolculuğuna Trello için Power-Ups geliştirerek başlayan no-code (kodsuz) başvuru platformu Hipporello, tohum yatırım turunu ScaleX, Atlassian Ventures, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV1 Iki Taraflı Yatırım Fonu) ve Değerhan Usluel'den aldığı 1,8 milyon dolarlık yatırımla tamamladı.

Şirketin şimdiye değin aldığı toplam yatırım, Atlassian Ventures ve ScaleX tarafından Eylül 2020'de yapılan 750 bin dolarlık tohum öncesi yatırımıyla birlikte, 2,55 milyon dolara yükseldi. Hipporello, yeni yatırımı pazar konumunu yükseltmek için pazarlama ve satış faaliyetlerinde kullanmayı planlıyor.

Fortune Business Insights'a kadar, 2021'de 11,84 milyar dolar olan küresel meslek süreci yönetimi (BPM) pazarı, yüzde 22 yıllık bileşik artma oranı (CAGR) ile artarak 2028'de 26,18 milyar dolara ulaşacak. BPM pazarının beklenen büyümesi ve her ay 2 milyondan artı ekibin Trello'yu kullandığı göz önüne alındığında, Hipporello, atama yönetimi işlevlerine süreç yönetimini ekleyerek Trello pazarına manâlı bir katkı sağlamayı hedefliyor. Hipporello, KOBİ'lerin ve girişimlerin sağladığı Power-uplar ile çoğu iş sürecini ve müşterilerinden gelen talepleri Trello üzerinde yönetebilmesini sağlıyor.

Hipporello, en yüksek kullanıcı oranı ABD'de almak üzere, toplam 105 ülkede kullanılıyor. Şirketlerin Trello içinde kodsuz web uygulamalarını kullanmasına ihtimal tanıyarak işletmelerin daha bereketli ve esnek hale gelmesini sağlıyor.

Hipporello'nun sunduğu Trello Power-Up'larının aralarında hizmet masası, işe alım ve kullanım peşine düşüp takip sistemi, çevrim içi data tabanı ve onaylama idare sistemi yer alıyor. Hipporello, otomasyonla meslek süreçlerini hızlandırırken, kullanıcıların Trello'dan veri almasına ve paydaşlarla Trello üzerinden iletişim kurmasına ihtimal tanıyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/05/08/yerli-girisim-hipporello-1-8-milyon-dolar-yatirim-aldi/