Trendyol, satıcıların belirlediği kesilmiş ürünleri arkadaşlarla birlikte satın almaya olanak tanıyan "Arkadaşlarınla Al" adlı sosyal alışveriş özelliğini yayına aldı. “Arkadaşlarınla Al” özelliği ile müşteriler satıcıların belirlediği ürünleri arkadaşlarıyla beraber daha kesilmiş bir şekilde satın alabilecek.

Belirlenen kişi kadar satın alım yapılması gerekiyor

Müşterilerin indirimden faydalanması için, satıcılar göre belirlenen ürünü "Arkadaşlarınla Al" fiyatı ile sepete eklemesi ya da arkadaşının paylaştığı linke tıklayarak ürünü satın alması gerekiyor. Grup başlatıldığından itibaren 24 saat içerisinde gruba özel linkin belirtilen platformlar üzerinden paylaşılması, belirlenen birey sayısı dek satın alım yapılması için yük taşıyor.

asgari 2 birey, maksimum 10 karakter gruplar oluşturulabiliyor

Paylaşılacak linkler ile online alışveriş deneyimlerini sosyal bir ayla getiren Trendyol müşterilerinin, ürüne indirimli sahip olmak için, satıcının belirlediği grup sayısına ulaşmaları gerekecek. Grup sayıları en düşük 2 maksimum 10 kişi olarak satıcılar kadar belirlenebilecek.

Arkadaşlarınla Al indirim özelliği ile Trendyol satıcılarına da menfaat sağlanmış olacak. Grup alımları için indirim sağlayabilecekleri bir araca sahip olacak olan Trendyol satıcıları, bu yolla satışlarını, ürün değer biçme adetlerini, alıcı sayılarını ve ürün görüntülenme oranlarını artırabilecekler.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/11/24/trendyol-indirimli-urunleri-arkadaslarla-es-zamanli-almaya-imkan