Platformunda on binlerce tedarikçiye ev sahipliği yapan Trendyol'un, geçen Kasım'da düzenlediği “Süper İndirim Günleri" ve “Efsane Günler” kampanyaların sonuçlarını duyurmuştukTrendyol, bugün geçen ay gerçekleştirdiği yılın en büyük kampanyaları olan “Süper İndirim Günleri" ve “Efsane Günler”in yeni sonuçlarını açıkladı.  Buna göre platform, Kasım kampanyalarında toplamda 63 milyon ürün sattı. Bu ürünler 112 bin işletmeden miktar edildi.

Trendyol platformundaki işletmelerin satışları bir önceki Kasım ayına tarafından 2 kat arttı. Kampanyalı ürünlerin satışları sıradan günlere tarafından 6 kat arttı. Hemen Olan 2.1 milyon alıcı platformda buluştu. Trendyol'a Kasım ayı baştan başa 1.5 milyar ziyaret gerçekleşirken platformdaki, günlük faal herif sayısı 30 milyona ulaştı.

Üç büyük il açık havada en çok satış yapılan iller Kocaeli, Bursa, Açık Fikirli oldu. En Fazla siparişin verildiği iller ise  İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Adana, Mersin, Konya, Muğla olarak ön plana çıktı. Trendyol bu sene da, müşterilerinin istedikleri ürünlerdeki indirimlerden hızlı farkında olması için "favorileme" özelliğini, kampanyalı ürünlere seri erişim için ise “fırsat ürünü etiketlerini” kullandı. 16 milyon ürün Kasım kampanyalarına dahil oldu. Kasım kampanyaları döneminde Trendyol'dan en fazla satın alınan ürünler arasında sweatshirt, bot, bebek bezi, bluetooth kulaklık ve üçgenin taban olmayan kenarı maskesi yer aldı.

Platform, bu sene Hızlı Market ve Yemek'e özel hazırladığı Kasım kampanyalarını da müşterileriyle buluşturdu. Trendyol Yemek Yemek Kasım ayı verilerine kadar Kasım'da en fazla sipariş edilen 5 mahsul; lahmacun, burger, Adana dürüm, köfte ve tantuni dürüm oldu. Trendyol Çabuk Market Kasım datalarına göre azami sipariş edilen ürünler ise sırasıyla yerli muz, patates, havuç, yarım yağlı süt ve maydanoz yer aldı. Ayrıca ilk önce Almanya, Hollanda, İtalya elde etmek üzere 19 ayrı Avrupa ülkesinde 50 binden pozitif ürün satışı gerçekleştirildi. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/02/trendyol-kasim-kampanyalari-sonuclarini-paylasti-infografik