Tunçmatik’in Newtech Pro II X9 online kesintisiz güç kaynağı serisinde 1 kVA, 2 kVA ve 3 kVA olarak üç farklı kapasite seçeneği bulunuyor. Özellikle bilgisayar ve diğer cihazlar için en uygun seçim olan online UPS'ler, hassas cihazları şebekenin olumsuz etiklerinden filtrelenmiş temiz enerji ile besliyor. 

Elektrik faturalarında ve işletme maliyetlerinde tasarruf sağlıyor
0.99 aktif giriş güç faktörü düzeltmesi sayesinde şebekenize ek kompanzasyon yükü getirmez ve elektrik faturalarınızda tasarruf sağlar. Özel akıllı şarj teknolojisi ile aküyü şarj ettiği için akü ömrünü uzatır, işletme maliyetlerinizi düşürür.

Daha fazla güç veren, online çalışan UPS
Newtech Pro II X9 serisinin yüksek çıkış güç faktörünün 0,9 olması UPS'lere %28 daha fazla güç veriyor ve daha fazla elektrik/elektronik cihazları destekliyor. 110-300 VAC geniş giriş voltaj aralığı sayesinde ise, çok düşük ve çok yüksek gerilimlerde bile aküye geçmeden online çalışabilme özelliğine sahip.

Yüksek performans ve mikro işlemci desteği
CPU kontrollü kontrol kartı, dijital yapı ve yüksek hız sayesinde UPS'in aşırı yük, kısa devre, düşük-yüksek gerilim ve aşırı ısı gibi koruma fonksiyonlarını zamanında yaparak tam koruma sağlar. Bu sayede UPS'in güvenilir bir yapıya sahip olmasını da sağlıyor.

Çok fonksiyonlu LCD ekran
Kolay okunabilir çok fonksiyonlu LCD ekranı sayesinde giriş-çıkış voltaj frekans bilgileri, akü kapasitesi, yük yüzdesi ve alarmlar kolayca izlenebiliyor.

Gerçekleştirdiği enerji tasarrufuyla hem kullanıcıların bütçesine hem de doğaya katkı sağlayan Newtech Pro II X9 online kesintisiz güç kaynağı modellerini, Türkiye’nin önde gelen bilişim dağıtıcıları, teknoloji mağazaları, yapı marketlerinde ve Tunçmatik’in online satış mağazası http://shop.tuncmatik.com/ adresinde bulabilirsiniz.