Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) dijital bankacılık platformu olarak karşımıza meydana çıkan CEPTETEB, yeni çözümü olan CEPTETEB Süper'i hayata geçirdi. Bankaların süper app ajandasının son örneği olan CEPTETEB Süper hemen şimdi başlangıç aşamasında. Temelinde bir pazar yeri olarak hizmet sunan CEPTETEB Süper tek bir platformdan özel kesilmiş alışveriş imkanı sunmayı hedefliyor.

CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulaması'nın Cüzdan menüsünde bulunan CEPTETEB Süper, ilk etapta uçak bileti ve elektronik ürün alışverişi ile müşterilerine fırsatlar sunacak. CEPTETEB tarafından aktarılan bilgilere tarafından ilerleyen dönemlerde yapılacak meslek ortaklıkları ile birlikte CEPTETEB Süper platformuna yeni deneyimler de eklenecek.

CEPTETEB Süper'den alışveriş yapan müşteriler, satın alma ve teslimat için gereken ödeme, adres, telefon, e-posta gibi bilgilerini doldurmadan alışveriş yapabilecekler. Zorunlu onayların ardından kullanıcıların TEB uygulamasında bulunan bilgileri ayrıca teslimat keza de ödeme süreci için otomatik olarak kullanılıyor. Kullanıcılar ödeme anında listelenen TEB banka kartı ya da kredi kartlarından dilediklerini seçip ödemeyi tamamlayabiliyorlar.

Dijital bankacılığın şipşak geliştiği günümüzde ödeme sistemleri ve yeni dijital uygulamaların da geliştiğine dikkat çeken TEB Kişisel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, CEPTETEB Mobil Bankacılık uygulamasını ile müşterilerinin tek banka uygulaması altında istedikleri bütün işlemleri yapabilmeleri üzerine geliştirdiklerini paylaştı.

Yakın zamanda bankacılık uygulamalarının mali çözüm sunmasının ötesine geçerek müşterinin farklı ihtiyaçlarına da hizmet eden SuperApp platformları olacağını söylediklerini de bildiren Mendi, CEPTETEB Mobil Bankacılık uygulaması içinde hayata geçirdikleri CEPTETEB Süper'in de yenilikçi hizmetlerinden biri olarak yerini aldığını aktardı.

Pazar yeri çözümleri bankalar için daha önemli bir ayla gelmeye devam ediyor. Hatırlatmak icabında daha önce Türkiye İş Bankası'nın pazar yeri olarak hizmet veren Pazarama platformu ile karşımıza çıktığını sizlere aktarmıştık

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/19/turk-ekonomi-bankasi-ndan-teb-pazar-yeri-platformu-cepteteb-super