Bu yılın başlarında Türkiye sunucusu Turkcell Gameplus ve NVIDIA işbirliği ile açılan bulut tabanlı oyun hizmeti GeForce Now üzerinden oyun oynayarak şen bir sohbet gerçekleştirdik.

Turkcell CEO’su ile GeForce Now üzerinden oyun oynadık

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

GeForce Now hakkında daha artı data: https://bit.ly/3poxZC3

Ülkemizde hizmet veren 4 büyük operatörden biri olan Turkcell CEO’su Murat Erkan ile Türkiye’deki internet altyapısının, fiber internetin ve kablosuz internetin önemlerinden konuştuk.

Ortak internet altyapısı konusunda konuya olumlu yaklaştıklarını ve gelecekte bu konuda güzel gelişmeleri duyurmak istediklerini aktardı. Küresel bir krizde olan teçhizat dünyasında ekran kartı olmayan kullanıcılar için bulutta oyun hizmeti sunan NVIDIA ile içten iletişimin kurulması ve sonrasında Türkiye’de operatör ortağı olan Turkcell için oyunculuk tarafında kayda değer bir yapıtaşı oldu.

Hem GeForce Now ayrıca de Turkcell’in kullanıcılara sunmuş olduğu paket fiyatlarının dünyadaki birçok operatör ile rekabetçi olduğunu belirten Murat Erkan, SDN Kurucusu Hakkı Alkan’ın “Sizce bir kullanıcının sahip olması gereken en ideal internet hızı nedir?” sorusuna arkadaşça bir şekilde “100 Mbps indirme hızı her insan için esas hak olmalı. Yükleme hızının simetrik olmasının bir takım dezavantajları var oysa indirme hızının yarısı biçiminde olabilir.” açıklamasında bulundu.

Turkcell Superonline’daki internet paket içerikleri ve fiyatlarının kullanıcılardan alınan geri dönüşe kadar aralıksız güncellendiğini söyleyen Murat Erkan, yakın zamanda yeni paketlerin kullanıcılara sunulabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/turkcell-ceosu-murat-erkan-ile-bulut-oyunculugun-gelecegini-konustuk