Turkcell'in 1 milyar TL tutarında açılış sermayesi ile dijital banka hazırlamak için birincil adımı attığını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Dijital banka ile finans alanındaki çalışmalarını hızlandıran Turkcell, bu kere ise yeni bir e-ticaret çözümü ile karşımıza çıktı.

Paycell Vitrin isimli yeni servis, ürün satışı yapan herkesin ürünlerini kendilerine özel bir sayfada sergileyebilecekleri bir e-ticaret çözümü olarak ön plana çıkıyor. Kişi veya kurum fark etmeksizin hizmet verecek olan Paycell Vitrin, kullanıcılarının bankalar ile uzlaşma, teknik bir entegrasyon ya da ilave bir maliyete gerek kalmadan e-ticarete başlamasını sağlıyor. 

Paycell Vitrin servisi içinde ödemeler banka ve kredi kartlarıyla yapılabiliyor. Gerçekleşen ödemeler ise haftalık olarak platformdaki satıcıları iletiliyor. Paylaşılan bilgilere göre Salı gününe dek teslim edilen bütün siparişlerin ödemesi, her hafta Çarşamba günü tescil olurken belirtilen banka hesabına aktarılacak.

Turkcell'in Paycell Vitrin platformda gerçekleşen ödemeler üzerinden komisyon aldığını da belirtelim. Satışlar üzerinden alınan komisyon bedeli ise yüzde 3,49 TL. Tıpatıp diğer aynı çözümlerde de olduğu gibi oluşturduğunuz mahsul ve dükkan linklerini dilediğiniz platformlarda paylaşabileceğinizi de ekleyelim. Paycell Vitrin servisini göstermek için tek yapmanız gereken ise platforma aza olarak sayfanızı meydana getirmek. 

Web sitesi üzerinden aktarılan bilgilere tarafından kargo konusunda müşterilerine tezgâhtar olacak olan Paycell Vitrin, müşterilerine kesik kargo fiyatları da sunacak. Sunduğu Paycell Vitrin ile birlikte e-ticarete yerine getirmek isteyenler için yeni bir alternatif sunan Turkcell, Shopier ve sözde servisler ile karşı taraf olmuş oldu.

Dilerseniz Paycell Vitrin servisine buradan aza olabilirsiniz. Turkcell'in Paycell Vitrin servisi ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/06/28/turkcellden-yeni-e-ticaret-cozumu-paycell-vitrin