Fransa merkezli muhasebe otomasyonu girişimi Georges, Singular'ın liderliği üstlendiği yeni yatırım turunda 35 milyon euro yatırım aldı. Yatırım turuna mevcut yatırımcılar Alven ve Kerala da katıldı. Şirket, yeni yatırımın yanı sıra adını da Indy olarak değiştirdiğini açıkladı. Şirket aldığı yatırımı ürününü geliştirmek ve 2021'de Lyon'da 100 kişiyi işe edinmek için kullanacağını açıkladı.

Indy, özgür çalışanlar ve minik şirketler için bir muhasebe otomasyonu uygulaması oluşturuyor. Şirketin aylık abonelik ücreti ödeyen 40 binden artı müşterisi bulunuyor. Indy başlangıçta hür çalışanlar, doktorlar, mimarlar, avukatlar için özel olarak tasarlanmış bir ürünle faaliyet göstermeye başladı. Önce hizmeti banka hesabınıza bağlıyorsunuz, arkasında Indy bütün işlemlerinizi içe aktarıyor ve olası olduğunca çok işlemi etiketlemeye ve kategorize etmeye çalışıyor.

sonradan geri dönüp yetkisiz verileri de ekleyebiliyorsunuz. İşlemlerinizin hemencecik yanında fiş veya fatura da oluşturabiliyorsunuz. Tüm bu işlemlerden daha sonra sene sonunda ne değin KDV geri almanız gerektiğini hesaplayabiliyorsunuz. Arkasından Indy, verilerinize tarafından idare formlarını otomatik olarak dolduruyor ve siz de ardından ücret belgelerinizi indirebiliyor ya da ilk elden Indy üzerinden gönderebiliyorsunuz. Indy ile kurumsal gelirleri bakmak, giderleri takip etmek ve bireysel harcamaları ve kişinin maaşına kadar yılda ne kadar kazandığı görmesi de mümkün.

Indy, zamanla hizmetini daha fazla şirket türünü destekleyecek şekilde genişletti. Hür çalışanlara ek olarak Indy, EURL, SARL, SAS ve SASU'yu destekliyor. Girişimin 2020'de gelirini üçe katladığı belirtiliyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/01/21/ismini-indy-olarak-degistiren-muhasebe-otomasyonu-girisimi-georges-35-milyon-euro-yatirim-aldi/