Koronavirüs salgını nedeniyle 1.5 yılı aşkın süredir günümüzün büyük bölümünü evlerde geçiyoruz. Bütün kapanma zarfında 29 Nisan’dan 17 Mayıs’a kadarki dönemde sokağa çıkmak ayrıntılarıyla yasaklanmış. Yasakta yüksek kalitede müzik dinlemek isteyenler için Hepsiburada, Grundig hoparlör fırsatı ile karşımızda!

Sade ve şık bir tasarım ile karşımıza çıkan hoparlörler, Red Dot GmbH & Co. KG göre bahşedilen Alman uluslararası tasarım ödülü Red Dot Design’a sahip.

Grundig Jam Bt Hoparlör

Minik boyutları sayesinde taşıması basit bir hoparlör olan Grundig Jam Bt, 30 saatin üstünde çalma süresi ve 3.5W ses çıkış gücü sunuyor. Powerbank özelliği tamamen telefon gibi cihazları şarj edebilen hoparlör, Bluetooth 5.0 sayesinde 30 metreye varan menzil sunuyor.

4 aşamalı pil göstergesine ve telefon görüşmeleri için Handsfree özelliğine sahip olan hoparlörde işaret bir özellik daha bulunuyor. TrueWireless Stereo ile iki Jam’i aynı anda kullanarak stereo ses deneyimi elde edebilirsiniz.

Daha Aşağı frekanslar (bas sesleri) için özel tasarı edilmiş Dingin Radyatör tamamen sınıfına göre oldukça gösterişli ve nitelikli ses çıkış performansı sunuyor.

Grundig Jam BT’yi satın edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Grundig Club Bt Hoparlör

Yüksek ses isteyen kullanıcılara hitap eden Grundig Club BT, 20 saatin üstünde çalma süresi ve 20W ses çıkış gücü sunuyor. Diğer modeller ile benzer şekilde Powerbank olarak kullanılabilen hoparlör, Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanıyor.

Çift faizsiz radyatör tamamen kuvvetli bas performansı sunan hoparlör, TrueWireless Stereo ve HandsFree özelliklerine sahip. IPX7 ile su ve toza karşı dayanıklı olan cihaz, 4 derece derece pil göstergesine sahip.

Grundig Club BT’yi satın almak için buraya tıklayabilirsiniz

Grundig Solo Bt Hoparlör

IPX5 sertifikası doğruca su sıçramalarına dirençli olan hoparlör, 20 saatin üzerinde çalma süresi sunuyor. 3,5W çıkış gücüne sahip olan hoparlör, Bluetooth 5.0 teknolojisi bir uçtan bir uca yaklaşık 30 metre menzil sunuyor.

Diğer modeller ile aynı şekilde Handsfree ve TrueWireless Stereo özelliklerine sahip olan Grundig Solo Bt, pasif radyatör ile gelişmiş bas ve ses deneyimi sunuyor.

Grundig Solo BT’yi satın edinmek için buraya tıklayabilirsiniz

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/turkiye-nin-ilk-powerbank-ozellikli-hoparloru-satista
Yorumlar

Kategori Haberler