Çoğu kullanıcının ilgiyle beklediği Bahşiş Kutusu özelliği nihayet etkin oldu. Şimdilik açıklanmış kullanıcılar için faal edildiğini gösteren şirket, yeni özelliğini hem iOS keza de Android kullanıcılarının kullanımına sundu. Henüz Twitter web sürümünde yer almayan özellikğin yakın zamanda etkin olacağı tahmin ediliyor.

Twitter Bahşiş Kutusu özelliği kullanıma sunuldu

Kâr amacı gütmeyen kuruluşlar, gazeteciler, uzmanlar ve içerik oluşturucular ile sınırlı olan Bahşiş Kutusu özelliği sadece İngilizce dil seçeneğini kullanan kişiler göre görülebilecek. Firmanın Bahşiş kutusu özelliğini yakın zamanda öteki dil seçenekleri için de aktif edeceği düşünülüyor.

Twitter’dan para kazanmanın yeni yolu: Bahşiş kutusu

Twitter bahşiş kutusunu deneme ediyor. Popüler sosyal medya devi, sevdiğiniz kullanıcılara bağış göndermenizi sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Kullanıcılar, takip et butonunun yanında bulunan para ikonuna tıklayarak özelliğin aktif olduğu kişilere bahşiş verebilecek. Ayrıca kullanıcılar, bahşiş devretmek için Bandcamp, Cash App, Patreon, PayPal ve Venmo ödeme yöntemlerinden birini seçebilecek.

Türkiye’de yaşamış Twitter kullanıcıları Paypal ile ödeme yapamadığı için şirketin herhangi bir alternatif ödeme yöntemi ekleyip eklemeyeceği hemen şimdi bilinmiyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/twitter-bahsis-kutusu-ozelligi-kullanima-sunuldu
Yorumlar

Kategori Haberler