Twitter'a iki hesabın müşterek gönderi paylaşmasını karşılayan CoTweets özelliğinin geleceğini sizlere 2022'nin Temmuz ayında aktarmıştık. Bugün The Verge'ün Kıdemli Editörü Tom Warren'ın yaptığı bir paylaşım ile CoTweets özelliğinin kademeli olarak daha geniş kitlelere açıldığını görüyoruz. 

Hala deneme sürümünde olan nitelik, görüldüğü üzere iki farklı hesabın tek bir tweeti sahiplenmesini sağlıyor. Özellik baştan sona iki öbür hesap tek bir tweetin yazarı olarak konumlanabilecek. Şu an için Kanada, Kore, ve ABD'de test edilen özellik, yeni deneme kullanıcılarına çözülmüş görünüyor. yine de Twitter'ın hemen şimdi konuyla ilgili devlete ait bir izah etme yapmadığını belirtmekte avantaj var. 

Şimdiye değin duyuru ve biletli spaces özellikleri dahil elde etmek üzere çıkardığı pek çok özellikle  marifetli ekonomiyi destekleyen Twitter, markaların içerik üreticilerle daha fazla meslek birliği yapması için CoTweets'ten faydalanabilir. Bu da markalara reklam modellerinin ötesinde yeni seçenekler arzetmek anlamına geliyor. 

Bir süredir Elon Musk'ın şirketi satın alma süreci ve akabinde açılan dava ile gündeme gelen şirket, geçen hafta sunulan dava dahilinde yeni kanıtlarla çok konuşulmuştu. Kanıtlar, Elon Musk, Twitter'ın kurucusu ve Eski CEO'su Jack Dorsey, Idare Heyeti Başkanı Bret Taylor ve şirketin şu anki CEO'su Parag Agrawal arasındaki yazışmaları ortaya çıkardığını hatırlatalım. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/10/03/twitter-cotweets-daha-genis-bir-kullanici-kitlesine-acildi