Türkiye'de indirilme sayısı 5,2 milyona ulaşan Uber'in erişim engeli öncesine kadar yüzde 120 büyüdüğünü geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Ülkemizde taksiler üzerinden hizmet vermeye devamlı Uber, yeni bir hizmetini daha ülkemiz için kullanıma sundu.

Uber göre aktarılan bilgilere kadar şirket, hemen olan paket teslimatı yapılabilen “Uber Kurye” hizmetini İstanbul'da başlattı. 19 Ocak itibarıyla resmen kullanıma sunulan Uber Kurye hizmeti, Uber ayrıcalığı ile İstanbul içinde çabuk, basit ve tehlikesiz anlık paket teslimatı yapılabilmesine odaklanıyor.

Uber tarafından alınan bilgilere göre kullanıcılar, gerçekte bulunan "Paket gönder" seçeneğine ilave olarak, "Paket al" seçeneğini de kullanarak belirttikleri adresten paket aldırıp teslimat adresine ulaştırabilecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda yer alan Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, dünya'da 37 ülkede ve 371 şehirde etkinlik bildiren Uber Kurye'yi İstanbul'da başlatmanın heyecanını yaşadıklarını aktardı. Uber Kurye ile bütün Uber kullanıcılarının paketlerini hemen olan olarak zahmetsizce gönderebileceğini de bildiren Bahadırlı, kurye iş ortakları ile iş birliği içerisinde hayata geçirdikleri bu yeni hizmetin İstanbulluların hayatını kolaylaştıracağına inandıklarını da sözlerine ekledi.

Uber'in bu yeni mahsul lansmanına özel tüm kullanıcılarına UBERKURYE kodu ile yalnızca İstanbul'da geçerli 70 TL'ye değin bir adet ücretsiz paket teslimatı armağan ettiğini de keza ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse Uber'in rakibi konumunda yer alan inDrive da geçtiğimiz aylarda benzer bir özelliği kullanıma sunmuştu.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/01/19/uber-kurye-hizmeti-istanbul-icin-kullanima-sunuldu