Üniversiteli öğrenciler kadar geliştirilen ve kurucu ortakları Ataberk Özaydın, Atakan Gülbahar, Aybars Göçerler, Altan Özlü olan makromusic, Ömer Erkmen'in yatırımcı-mentorlüğünde 2 milyon dolar değerlendirme ile ilk yatırımını aldı.

8. ayında 1 milyon 400 bin indirmeye ulaşan makromusic'te, müzik zevki aynı olan veya benzer anda benzer müziği veya podcast'i dinleyen kişilerle eşleşip tanışabileceğiniz gibi, gözde ressam ve müzikleriniz hakkında paylaşılanları görebiliyor veya paylaşımlar yapabiliyorsunuz.

makromusic'in App Store ve Google Play Store'da ara sıra En Popüler Sosyal Ağ, En Popüler Bedava Uygulamalar ve Trendler gibi kategorilerde birincil sıralarda karşımıza çıktığını da belirtelim. Kısa sürede düşük bütçeyle 1,4 milyon indirmeye gelen makromusic, Influencer Marketing ve Growth Hacking konseptlerininin bu büyümede kendilerine asistan olduğunu belirtiyor.

Henüz 21 yaşında yazılım mühendisliği 1. sınıf öğrencisi, makromusic CEO'su ve kurucu ortağı Ataberk Özaydın, 4. girişimi makromusic'in istatistiklerinin olumlu yönde çabuk büyüdüğünü ve aldıkları yatırımı global hedefleri için değerlendireceklerini, her yeni güncellemelerinde istatistiklerini yüksek oranda arttırarak gelişmeye devam ettiklerini ve hedeflerinin yüksek olduğunu belirtiyor.

makromusic Kurucu Ortağı & CEO'su Ataberk Özaydın yatırımla ilgili olarak şunları söyledi:

Genç ve acemi bir ekibiz, paha biçilmez mentorlarımız var, onların tecrübelerini birinci ağızdan dinliyoruz dolayısıyla deneyimlemeden tecrübe etmesini başarıyoruz. Bütün takım her gün 16 saat çalışıyor ve motivasyonumuz çok yüksek. Yeni yatırımımızla birlikte makromusic'i Türkiye'de olduğu gibi global'de de milyonlarca kullanıcısı olan, global bir sosyal eşleşme uygulaması haline getirmek istiyoruz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/02/02/universiteli-ogrenciler-tarafindan-kurulan-muzik-sosyal-medyasi-makromusic-2-milyon-dolar-degerleme-ile-yatirim-aldi/