Dilek Dayınlarlı ve Berkay Mollamustafaoğlu ile ScaleX Ventures'ı konuştuğumuz röportajımızı Şubat ayının birincil günlerinde sizlere aktarmıştık. Yatırımcılar ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz ve 2023 yılı için planlarını konuştuğumuz görüşme serimiz bütün hızıyla devam ediyor.

Serimizin yeni bölümünün konuğu ise Paribu Ventures direktörü Utku Dördüncü oldu. Paribu'nun yatırım kolu olarak karşımıza meydana çıkan Paribu Ventures'ı başlangıçta 2022 yılının Ocak ayında sizlere aktarmıştık. 1 yıldır yatırımlarına aralıksız Paribu Ventures'ın bütün detaylarını Utku Dördüncü ile birlikte konuştuk. 

14 ayda 18 şirkete yatırım

30 milyon dolarlık bir fon ile karşımıza meydana çıkan Paribu Ventures, 2022 yılı içinde 5 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Geride bıraktığımız 14 ay içinde toplamda 18 şirkete yatırım yaptıklarını dile getiren Utku Dördüncü, yatırımların ağırlıklı olarak oyun alanına yapıldığını da sözlerine ekledi.

Paribu Ventures direktörü Utku Dördüncü ile gerçekleştirdiğimiz şen görüşme içinde Paribu Ventures'ın 2022 yılını nasıl geçirdiği ve 2023 yılı için gelecek planları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/03/03/utku-dorduncu-ile-paribu-ventures-in-gelecek-planlarini-konustuk/