Uslu telefon pazarının ehemmiyetli adlarından biri olan Vivo, 2018 ’in sonlarına doğru çift ekrana sahip yeni NEX modelini tanıtmıştı. Hem ön hem de arka tarafında bir ekrana sahip olan makine, üç ana kamerası ve uçtan uca ön ekranı ile dikkatleri üzerine sürüklemeyi muvaffak olmuştu.

Vivo aynı ilk NEX modelinde olduğu gibi NEX Dual Display Edition için de uygun maliyetli ikinci bir model çıkarmayı tasarlıyor. TENAA ’da ortaya çıkan bilgilere göre, uygun maliyetli NEX Dual Display Edition eforunu Snapdragon 710 yonga setinden alacak.

Telefonun arka tarafında 12MP + 13MP + 2MP çözünürlüğünde üçlü ana kamera modülü yer alacak. Sizlerin de varsayım edebileceği üzere çift ekran olduğu için ön tarafta ekstradan bir selfie kamerası yer almayacak. Bunun yerine arka ekran sayesinde ana kamera, selfie kamerası gibi kullanılabilecek.

Çift ekrana karşın 157.19 x 75.3 x 8.09 mm miktarlarında olması beklenen telefon, takribî olarak 200 gram ağırlığında olacak.

Şimdilik orta segmente hitap eden NEX Dual Display Edition hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Başka Bir Deyişle telefonun maliyeti, çıkış tarihi ya da hangi pazarlarda satışa sunulacağı netleşmiş değil. Muhtemelen Vivo bu mevzudaki bilgileri önümüzdeki günlerde takipçileri ile paylaşacaktır.

Dead Cells 2 hakkında ilk söyleme