Dilerseniz sözü pozitif uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Reeder P13 Blue Max Pro satın elde etmek için: https://bit.ly/2SqEKsc

Reeder P13 Blue Max Pro özellikleri

Reeder P13 Blue Max Pro, fonksiyonelliği şık tasarım ile buluşturuyor ve fiyat performans avantajlı bir ürün olarak öne çıkıyor. Ekran özelliklerinden pil kapasitesine, kamera çözünürlüğünden temas seçeneklerine dek o kadar çok açıdan uyarı çeken akıllı cihaz, özel yazılım ve uygulamalardan da besleniyor.

Sınıfına göre kuvvetli MediaTek Helio P60 (MT6771) 2.0 GHz işlemci ve 8 GB hafıza birimi doğru donma ve takılma olmaksızın öyle çok işlem gerçekleştirmek mümkün oluyor. 128 GB kapasite ise sizlere geniş bir depolama alanı sağlıyor. Dahası üründe zihin kartı desteği de bulunuyor. İşlevsel, sağlam ve ergonomik bir telefon elde etmek niyetindeyseniz, Reeder P13 Blue Max Pro modelini düşünebilirsiniz.

Çerçevesiz tasarıma sahip olan telefonda 1600 x 720 piksel HD+ çözünürlüklü 6.55 inç IPS LCD ekran yer alıyor. Büyük ekran ayrıca kişisel ve gösteri amaçlı ayrıca de iş amaçlı kullanımda avantaj sağlıyor. Kapasitif ekranlı cihazda Multi Touch teknolojisi ve ekran içinde ön kamera tasarımı tercih ediliyor. Multi Touch, çoklu dokunma anlamına geliyor ve temel olarak, ekranın dokunmatik yüzeyinde ansızın fazla parmak ile operasyon yapabilmenize ihtimal tanıyor. Cihazın ekranı 60 Hz yenileme hızına sahip.

Üründe 4 adet arkadaki kamera ve 1 adet de ön kamera sensörü bulunuyor. Bu teçhizat birimleri özel yazılımlar ile destekleniyor. 48 Megapiksel çözünürlüklü belli başlı kamerada Bokeh portre modu, oto focus ve coğrafi konum etiketleme özellikleri yer alıyor. 8 Megapiksel çözünürlüklü ikinci arkadaki kamera ise geniş açısal çekimler yapmanızı sağlıyor. F/2.2 diyaframlı bu kamerada hem ekstra geniş açı ayrıca de 120 derece ekstra geniş açı özelliklerine yer veriliyor. Üçüncü arkadaki kamera ise 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip.

Makro çekimler yapabilmeniz için özel olarak cihaza entegre edilen üçüncü kamera daha ayrıntılı ve profesyonel sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. 0.3 Megapiksel çözünürlüklü dördüncü arka kamera derinlik algısı özelliğini sizlere ulaştırıyor. Derinlik algısı, kadrajlanan objeyi netleyip arkaplanı bulanıklaştırarak sanatsal çekimler yapmanıza imkân tanıyor. Ön kamerada ise f/1.8 diyaframlı ve 8 Megapiksel çözünürlüklü sensör bulunuyor. Ön kamerayı kullanarak selfie çekebilir, vLoglar oluşturabilir, meslek ve bireysel amaçlı görüntülü konuşmalara dahil olabilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max Pro teknik özellikleri

Ekran Boyutu 6.55 inç Çözünürlük 1600 x 720 Panel Tipi IPS LCD İşlemci MediaTek Helio P60 (MT6771, 2 Ghz) Depolama 128 GB Arttırılabilir Hafıza microSD RAM 8 GB Başlıca Kamera 48 Megapiksel Sim Kart Desteği Var Pil Kapasitesi 4000 mAh İşletim Sistemi Android 11 Renk Seçenekleri Mavi Ön Kamera 8 Megapiksel
Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/uygun-fiyatli-reeder-p13-blue-max-pro-inceleme
Yorumlar