Sağlık Bakanlığı tarafından Devlete Ait Gazete'de yayımlanan Uzak Sağlık Durumu Hizmetlerinin Sunumu Hakkında Mevzuat sıhhat deneyimini yeniden altında değiştirecek nitelikte. Bundan Böyle sıhhat iş mensubu olan bütün profesyoneller, DoktorTakvimi ve güya araçlarla hastalarına ve danışanlarına online olarak hizmet verebilecek, tıbbi gözlem yapabilecek, tedavi ve ilaç yönetimi sağlayabilecek, e-reçete ve e-rapor yazabilecek.

DoktorTakvimi'yle Uzaktan Sıhhat Hizmeti'nden nasıl faydalanırsınız?

İnternet bağlantısına ve görüşmeyi gerçekleştirebileceğiniz bir cihaza sahipseniz uzaktan afiyet hizmeti vermenizin önünde hiçbir engel yok. Herhangi bir ek servis veya programa ihtiyacınız olmadan, randevusunu bölge hastanıza/danışanınıza temas linki gönderiyoruz. Ayrıntılarıyla isteğinize bağlı olarak ya sizin çağrınızla, ya da hasta/danışan linke tıkladıktan sonradan görüşmeniz başlıyor. Keza kendiniz, keza de hastalar/danışanlar için sıhhat deneyimini bakımlı ve pratik hale getiren uzakta sağlık sistemine geçiş yapmanın tam zamanı!

DoktorTakvimi profesyonel üyelik sahibi olarak online randevu takvimi yoluyla hastaların/danışanların sizden 7/24 randevu alabilmelerini sağlayabilir, online görünürlüğünüzü güçlendirebilir ve online danışmanlık ile güvenli ve pratik bir sıhhat hizmeti sunabilirsiniz. 

Peki, Uzakta Sıhhat Hizmeti (USH) bütün olarak nedir? Uzaktan sağlık durumu yönetmeliği neleri kapsar? Teletıp uygulamaları hekimlere, uzmanlara, hastalara ve danışanlara nasıl avantajlar sunar?

Uzak Sağlık Hizmeti, birçok öbür uzmanlık alanından profesyonelin hasta ve danışanlarının muayene ve tedavi süreçlerini benzer maddi ortamda bulunmalarına gerek kalmadan sürdürebilecekleri reformcu bir sağlık durumu hizmeti yaklaşımı. Bir bilgisayar, tablet veya zeki telefon yoluyla gerçekleştirilen uzaktan sıhhat hizmeti özellikle Covid-19 pandemisi başladığından beri çoğunlukla tercih edilen bir yöntem haline geldi. 

Uzak Sağlık Hizmetinin avantajları neler?

Uzak sıhhat hizmeti keza hekimler ve uzmanlar, hem de hastalar ve danışanlar için çoğu menfaat sunuyor. Peki uzak sıhhat sistemini bu değin çekici yapan ne?

1. Vakit kazandırması

Mekan değişiklik zorunluluğunu kaldıran DoktorTakvimi uzaktan sağlık durumu hizmeti doğru randevusuna geç kalan hasta sayısı azalır. Doktor ve uzmanlar da bu vakit tasarrufundan yararlanır.

2. Özerk çalışmaya yerinde olması

DoktorTakvimi uzakta afiyet hizmeti, doktor ve uzmanların istediği yerden ve vakitte çalışabilmesine olanak sağlar. Randevusu olanlar da işlerinden veya evlerinden ayrılmadan sağlık durumu hizmeti alabilme şansını yakalar.

3. Güvenli ve verimli olması

DoktorTakvimi gibi kendini ispatlamış bir yazılımlarla görüşmede bulunan şahısların verileri üçüncü taraflarla kuşkusuz paylaşılmaz ve bulut tabanlı sistemde saklanır. 

4. Rahatsızlık riskini azaltması

Uzaktan afiyet hizmeti, lüzum randevu için evden ayrılırken, gerekse randevu esnasında fiziksel olarak karşılaşılan insan sayısını minimuma indirerek ahali sağlığını korumaya muavin olur.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/13/uzaktan-saglik-hizmeti-doktortakvimi-guvencesiyle-butun-uzmanliklara-acildi