İTÜ ARI Teknokent'in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek girişimlerinden Shiftplanner, yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Paylaşılan bilgilere tarafından firmaların vardiyalı personel idare süreçlerini dijitalleştiren ve optimize eden çözümler sunan Shiftplanner, Alesta Yatırım'dan 2,5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Yapılan yatırım miktarı ile ilgili ise herhangi bir data paylaşılmadı. Vardiyalı egzersiz sistemine sahip firmaların vardiyalı personel idare süreçlerini dijitalleştiren ve optimize eden Shiftplanner, aldığı yatırımı mahsul geliştirme ve kullanıcı sayısını çoğaltmak için harcayacak.

Şu lahza web üzerinden kullanıcılarına hizmet veren Shiftplanner, kullanıcı deneyimini geliştirmeyi hedefliyor. Şu lahza için yalnızca web üzerinden hizmet verse de bir mobil tatbik üstünde de çalışan Shiftplanner, bu başvuru formu ile çalışanların kendileri ile ilgili durumları takip edebilmelerini, taleplerde bulunabilmelerini ve QR kod ile giriş-çıkış yapabilmelerini sağlayacak.


Yakın zamanda mobil uygulamasını kullanıma sunmayı hedefleyen Shiftplanner, çalışan başı aylık ücretlendirmeler üzerinden gelir elde ediyor.

Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Shiftplanner kurucu ortağı Ahmet Tepe, bugüne dek daha çok perakende sektörüne odaklandıklarını, yeni yatırımla birlikte kasıt pazarını genişletip, vardiyalı çalışılan bütün sektörler için en yerinde çözümleri üreteceklerini de paylaştı. Alesta Yatırım Idare Heyeti Başkanı İbrahim Özer ise pazarda manâlı bir ihtiyaca yönelik çözümler üreten Shiftplanner girişiminin hem ulusal ayrıca de milletlerarası pazarda başarı göstereceğine inandığını ve başarılar dilediğini aktardı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/02/19/vardiyali-personel-yonetim-sureclerine-odaklanan-shiftplanner-2-5-milyon-tl-degerleme-ile-yatirim-aldi/