ShiftDelete YouTube kanalında öbür içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda WatchGuard fazla faktörlü kimlik doğrulama sistemini inceledik. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

1996 yılında kurulan WatchGuard, güvenlik duvarı ve çok faktörlük kimlik doğrulama sistemleri gibi hizmetler ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca kullanıcılara antivirüs yazılımı ve tehlikesiz Wi-Fi çözümleri de sunan şirket, APT blocker lisansına sahip. APT blocker, tanımlanan zararlı yazılım imzalarını indirilen dosyayı bulut sistemlerde denetleme ettikten daha sonra kullanıcıya iletiliyor.

32 GB’lık iPhone nasıl 128 GB oldu?
32 GB’lık iPhone nasıl 128 GB oldu?

Düşük depolama alanları 4K filmlerin ve birkaç GB boyutunda uygulamaların olduğu bir dünyada tatmin edici değil. Teknoway CepMarket ile 32 GB'lik iPhone 7'yi 128 GB'ya yükselttik.

Ağılıklı olarak 10 ile 1.500 kullanıcı arası kullanıcıya hizmet sunan firma, Pishing saldırılarını önlemek için kullanıcıları koruyan yazılım ile öne çıkıyor.

Hackerlar, saldırılarını daha etkin ayla getirmek ve daha fazla veri almak için kişisel kullanıcıları da hedefi haline getiriyor. İndirilen herhangi bir dosyadan veya ziyaret edilen bir web sitesinden bulaşan zararlı yazılım, hackerların web sitelerine saldırı düzenlemesine olasılık sağlıyor.

Bilhassa kullanıcıların finans işlemleri için tercih ettiği fazla faktörlü kimlik doğrulama sistemleri, mümkün saldırıların önüne geçme konusunda epeyce etkin.

Şirketinizin geçmişte yapılan saldırılardan etkilenip etkilenmediğini buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/verilerimiz-darkweb-de-mi
Yorumlar

Kategori Haberler