Visa ve Hackquarters ortaklığı ile hayata geçirilen Visa İnovasyon Programı, yoluna Visa Avrupa İnovasyon Programı olarak devam ediyor. Visa Avrupa İnovasyon Programı'nın 2023 dönemi için başvuru formu sürecinin 7 ülkede başladığını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık.

Visa Avrupa İnovasyon Programı'nın Türkiye'deki dördüncü dönemi geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Programın dördüncü döneminin mezunları arasında ise Alternatif SuperApp, Enno Wallet, MonoPayments, Qumpara ve Yancep girişimleri yer alıyor.

Visa Avrupa İnovasyon Programı'nın Türkiye'deki dördüncü dönemini ve gelecek planlarını Visa Güney Avrupa İş Geliştirme Başkanı Jak Telyaz ve programın mezunları ile konuştuk. Videomuzda bizlere Jak Telyaz, Alternatif SuperApp CEO'su Göktürk Babasız, Mono Payments Kurucu Ortağı Hüseyin Mert ve Qumpara Kurucu Ortağı Nihan Gür'ün eşlik ettiğini de belirtelim.

Visa Avrupa İnovasyon Programı'nın mezunlarından bahsedecek olursak Alternatif SuperApp, B2B müşteriler için dijital cüzdan, sadakat ve CRM gibi ihtiyaç duyduğu altyapıları karşılayan ve tüm dijital cüzdanları bir yerde birleştiren bir pazar yeri uygulaması olarak hizmet veriyor.

MonoPayments ise elektronik para, ödeme kuruluşları, dijital bankalar, öteki mali kurumları ve e-ticaret platformları özelinde tek bir dijital platform üzerinden tümü bir arada ‘no code' fintek çözümleri sunuyor.

Kullanıcılarına markaların tekliflerini ileterek alışverişlerinden gelir elde etmelerini sağlayan Qumpara ise alışveriş yapanları ödüllendirirken markalara da, alıcı davranışlarını daha iyi analiz ederek bağlılığı artırma ve bu bağlılık çerçevesinde ilişki kurma fırsatı sunuyor. 

Videomuzda Visa Avrupa İnovasyon Programı'nın teşebbüs ve girişimcilere neler kattığı ve bu süreçte neler yaşadıkları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/03/27/visa-avrupa-inovasyon-programini-jak-telyaz-ve-programin-mezunlari-ile-konustuk/