GittiGidiyor kurucularından Başarı Tolga Kabataş ve Sinan Aras kadar kurulan VOLE'yi başlangıçta 2017 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Spor camiasından meşhur kullanıcılarıyla uyarı çeken spor odaklı mobil bir sosyal medya olarak karşımıza çıkan VOLE, yatırım aldı.

VOLE, 7,3 milyon TL yatırım aldı. 7,3 milyon TL'lik yatırımın 40 milyon dolar değerlendirme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. Edindiğimiz bilgilere göre VOLE'nin 7,3 milyon TL'lik yatırımı Re-Pie Portföy'ün iki bambaşka karma yatırım fonundan geldi.

2017 yılında kurulan VOLE'nin eski yatırımcıları aralarında ise Ömer Aras, Varol Civil, Melih Ödemiş, Mehmet Sözen, Volkan Kızıltan, GETİR ve Socios yer almıştı. VOLE göre bizimle paylaşılan bilgilere göre şirket, 5 sene içinde 12 milyon etkin kullanıcıya ulaşmış durumda.

Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda yer alan VOLE kurucu ortağı Zafer Tolga Kabataş, şirketin son iki yıldır karlı durumda olduğunu paylaştı. Yıldan yıla 4 kat büyüdüklerini de gösteren Kabataş, Re-Pie yatırımının sermaye ihtiyacından çok Re-Pie'ın idareci ortaklarının dünya ilişkilerinin değeri ve VOLE'nin 12 ay içinde yapmayı planladığı Hızlı A yatırım turu için hazırlık olduğunu da sözlerine ekledi.

Dilerseniz VOLE uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/09/19/vole-40-milyon-dolar-degerleme-ile-re-pie-dan-yatirim-aldi