TTK, bir silahın ne dek süre içerisinde öldürdüğü anlamına geliyor. Warzone’daki bir silahın minimum öldürme süresi 100 milisaniye iken maksimum öldürme süresi 393 milisaniyeye dek çıkabiliyor. Silahların öldürme süreleri, üzerlerine takılan aksesuarlara tarafından istikrarsızlık gösterebiliyor. Bu yüzden oyuncular içten aksesuarlar ile TTK’sı düşük olan silahları birleştirip daha ölümcül silahlar ortaya çıkarabiliyor.

Kabiliyetli oyuncular daha yüksek öldürme skorları elde edebiliyor. Raven Software, Warzone’daki tüm silahların TTK’larını yükseltip taban oyuncuları oyunda tutmaya çalışıyor. Oyuna yeni başlayanlar silahların tamamına erişemiyor, erişebilmeleri için oyunu oynamaları gerekiyor. Düzey atladıkça açılan silahların en manâlı bileşenleri ise aksesuarları.

Silahların aksesuarlarını açmanız için de o tabanca ile uzun bir vakit oynamanız gerekiyor. Oyunda hem sizin keza de silahlarınızın bir seviyesi bulunuyor. Oyunda uzun süredir bulunan oyuncular, yeni başlayan oyuncular için ölümcül rakiplere dönüşüyor. Öldürme sürelerinin yanı sıra Raven Software, Warzone’daki silahlar için de bazı değişiklikler yapacak.

Açık ara önde olan silahların özellikleri düşürülecek. Geliştirici takım bunu yapmanın fazla şiddet olduğunu, yapılan her değişiklikte bir oyuncunun sevdiği silahı onun için kullanılamaz ayla getirildiğini belirtiyor. Şartların Değişmesi gelecek güncellemeler ile netlik kazanacaktır.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/warzonedaki-tum-silahlar-icin-degisiklikler-olacak
Yorumlar