Kripto projelerinin blockchain geliştiricileriyle seri ve tehlikesiz bir şekilde bağlantı kurmasına asistan olan Freeflow, 500 İstanbul'dan yatırım aldı. Yatırımın mali detayları ise paylaşılmadı.

Freeflow, en çok aranan Rust & Solidity geliştiricilerinden oluşan kabiliyet tabanına erişim sağlayarak, projeler ve geliştiriciler arasında bir güven ortamı görevi görüyor, ödeme ve proje güvenliği sağlıyor ve bunun karşılığında alternatiflere kıyasla daha yüksek bir alma oranı elde ediyor.

Geliştirici topluluklarını destekleme ve onlar için kabiliyet temellerini yönetme gibi imkanlar sunan Freeflow, HashLips, CryptoDevHub ve Cryptodevs gibi en popüler geliştirici eğitim topluluklarından bazılarıyla resmi ortaklıklara sahip. Freeflow'un 1000'den pozitif geliştirici uygulamasına sahip olduğunu ve platformunda 1500'den artı proje lideriyle temas kurduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim.

Berk Şerbetçioğlu, Derin Şerbetçioğlu, Lydia Hoopingarner ve Ramiro Sugranes kadar hayata geçirilen Freeflow, geniş bir iştirakçi ekosistemine sahip. Bunun nedeni ise Web3 olmayan yerel rakiplerin pazarın her iki tarafına da hizmet vermesinin imkansız olması ve Freeflow'un iki tarafa da hizmet verebilmesi. 

500 İstanbul ekibi, Freeflow'un bir “web3 gig çalışanları” ağının temelini atarak Web3 projeleri için yetenek pazarı haline geleceğine ve uydu pazarları/araçlarının bu konsept civarda şekillenmeye devam edeceğine inançlarının tam olduğunu dile getirdi.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/18/web3e-ozel-yetenek-platformu-freeflow-500-istanbuldan-yatirim-aldi