Geçtiğimiz ay Webrazzi Kariyer'de bulunan meslek alanlarını sizlere aktarmış ve hoş geri dönüşler almıştık. Bilmeyenler için bir kere daha andırmak icabında Webrazzi Kariyer, şirketlerin yazılım-teknoloji, tasarım, satmak–pazarlama ve yönetim gibi daha alçak kategorilerde ilanlarını verebildiği bildiri platformumuz ve bu platform ile her geçen gün meslek arayan şirketleri içten çalışanlarla buluşturuyoruz.

Webrazzi Kariyer'deki güncel ilanlara baktığımızda Dijital Pazarlama ve Sosyal Ağ Uzmanı'ndan Global Ecommerce Specialist'e, Research Analyst'ten Full Stack Web Developer'a ve CIO'ya çoğu ilanı bakmak mümkün. Bu ilanların, yukarıda bahsettiğimiz kategorilerde her geçen gün güncellendiğinin de altını çizelim.

İş ilanlarına başvurma haricinde aradığınız takım arkadaşına Webrazzi Kariyer ile ulaşabilirsiniz. Webrazzi Kariyer ile ilgili bütün detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı - Rem People Global Ecommerce Specialist - Digital 360 Ecommerce Category Specialist - Digital 360 Research Analyst - RenGen Senior Software Developer (Solution Implementation & Support) - ALTERNA CX Software Developer (Solution Implementation & Support) - ALTERNA CX Full Stack Web Developer - E-Kalite CIO (Chief Information Officer) - Telehealth - Eczacıbaşı Topluluğu Lead Mobile Developer - Hadi Senior Software Engineer - Toolio Software Engineer - Toolio Lead & Senior Backend Developer - Hadi .Net Backend Developer (Mid Senior, Senior ve Lead) - Hadi Frontend Developer (React) - Simplicity London Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/06/21/webrazzi-kariyerdeki-guncel-is-ilanlari-haziran-2021