Geçtiğimiz aralık ayında düzenlediğimiz Webrazzi Fintech ile 2022'deki konferanslarımızı noktalamış ve yeni konferans takvimi için heyecanlanmaya başlamıştık. Çoğu Webrazzi takipçisinin ve okuyucusunun yakından beklediği o gün geldi çattı; 2023 yılı için konferans takvimimiz belli oldu!

Bir zaman önce, henüz pandemi hayatlarımızdayken sadece online olarak gerçekleştirdiğimiz konferans deneyimi, geçtiğimiz yıl baştan başa keza online keza de offline olarak gerçekleşti. Bu sayede daha geniş bir kitleye ulaşmayı da başardık. Bu sistemi 2023'te benzer şekilde devam ettireceğimizi en bitmiş belirtelim. Yani dileyenler bedenen konferansa katılabilecek, dileyenler Webrazzi konferanslarını online olarak takip edebilecek. 

15 Mart'ta web3 odaklı yeni bir konferans deneyimi: Webrazzi XYZ

Gelelim bu yıl takvimimizde nelerin yer aldığına. Ilk Önce, 2023'te Webrazzi E-ticaret ve Webrazzi Dijital konferanslarımız olmayacak, onun yerine değişen trendleri baz alarak hayata geçirdiğimiz Webrazzi XYZ konferansımızı, 15 Mart 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz.

İnternet dünyası değişiyor, Web 2.0'i size birincil Webrazzi anlatıyordu. Hemen sıra 3. nesilde. Dijital pazarlamadan, e-ticarete web3 hayatımızda nasıl yer alacak sorusunun cevabını sizlere aktaracak olan Webrazzi XYZ'de e-ticaret, dijital pazarlama, finans ve içerik gündemimizde olacak. Başarılı dijital reklam kampanyaları, müşteriye ulaşmada ve tutundurmada yeni kanallar sizlerle olacak. 

New HR Summit 2023: 20 Eylül 

20 Eylül 2023 tarihinde ise "Dijitalleşen İş Dünyasının İnsan Kaynakları Zirvesi" New HR Summit 2023 için Wyndham Grand İstanbul Levent'te olacağız. Crenvo İK ile birlikte gerçekleştirdiğimiz konferansımızda değişen ve radikalleşen İnsan Kaynakları'nın lokal ve küresel çaptaki profesyonellerini ağırlayacağız.

Webrazzi Summit 2023: 25 Ekim

Herkesin ilgiyle beklediği, teknolojiye dair ne varsa en ince detaylarına dek konuştuğumuz Webrazzi Summit 2023 ise bu sene 25 Ekim'de gerçekleşecek. Türkiye girişimcilik ve teknoloji ekosisteminin buluşma noktası olan ve yılda bir defa gerçekleşen Webrazzi Summit'te, her sene olduğu gibi birbirinden manâlı yerli ve yabancı konuşmacılara ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacağız. Geçtiğimiz sene kapasitenin dolması nedeniyle etkinliğin maddesel bilet satışını bir hafta önce kapattığımızı da hatırlatalım. Yeralma isteyenler gecikmesin.

Webrazzi Fintech 2023: 13 Aralık

Fintech dünyasının nabzını tutacağımız yılın son konferansı Webrazzi Fintech 2023 ise 13 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Konferansımızda günümüzün yeni finansal teknolojileri, bankacılığın dönüşümü, blockchain entegrasyonu, regtech ve öne çıkan tüm başlıklarını girişimciler ve sektörün lider mali kuruluşları ile masaya yatıracağız.

Tech.eu Summit: 24 Mayıs 2023

Bitti mi? Bitmedi. Webrazzi olarak Avrupa'nın önde gelen teknoloji medyası Londra merkezli Tech.eu'yu satın aldığımızı daha önce sizlere aktarmıştık. Tech.eu ile gerçekleştirdiğimiz birincil konferans olma özelliğini içeren Tech.eu Summit ise takriben 100 konuşmacı ve 1000'den fazla katılımcı ile birlikte Mayıs ayında gerçekleşmişti. Geçtiğimiz sene ilkini gerçekleştirdiğimiz Tech.eu Summit'in ikincisi de 24 Mayıs 2023 tarihinde yine Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleşecek. 

Sponsorluk ve biletler

Konferanslarımıza sponsor olmak için email protected'a mail atabilirsiniz. bununla birlikte etkinlik sayfalarında yer alan "Bilet Al" butonlarından tüm konferanslarımıza ister maddesel ister online için bilet alabilirsiniz. hemen Süper Erken Kayıt indirimlerinden yararlanabileceğinizi de hatırlatalım.

2023 konferanslarımızda görüşmek üzere!

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/01/24/webrazzi-2023-konferans-takvimi