Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 202212 Ekim günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te hem fiziksel keza de online olarak gerçekleşecek.

Webrazzi'yi ve konferanslarını yakından peşine düşüp takip edenler iyi bilse de öncelikle fiziksel ve online konferansın nasıl bir arada olacağını açıklayalım. Konferansımızı faaliyet alanında yüz yüze bir şekilde gerçekleştireceğiz ve dileyenler Webrazzi Summit 2022'ye bu şekilde, bedenen katılabilecekler. Dileyenler ise online katılım gösterebilecekler. Ayrıca belirtelim, online katılımda da networking alanı, fuaye alanı gibi imkanlar mevcut olacak.

Disrupt, Grow, Academy, Web3 ve Startup Lounge salonları ile Webrazzi Summit 2022

Webrazzi Summit 2022, bu yıl öteki senelerden farklı olarak 5 bambaşka salonda gerçekleşecek. Webrazzi etkinliklerine tanıdık olanların yakından tanıdığı salonlar Disrupt, Grow, Academy ve Startup Lounge, bu sene de Webrazzi Summit 2022'de mevcut, ama kapsamları genişletilmiş ve içerikleri güncellenmiş bir şekilde. Bu senenin en uyarı çeken salonu ise son dönemin en popüler konuları olan NFT'ler, metaverse ve web3 üstünde yoğunlaşacağımız Web3 salonu olacak. 

Disrupt sahnesinde yurt açık havada kayda değer konukları davetli edecek ve yatırım ve yeniliklere dair tüm merak edilenleri konuşacağız . Grow salonunda ise dijital servisler ve bu servislerin önemi, dijital dünyanın geleceği, kısacası dijitale dair her şeyi kıymetli konuklarıyla birlikte inceleyeceğiz. Academy salonumuzda yeni trendlere dair ayrıntılı anlatımlar katılımcıları bekleyecek. Bu senenin yeni salonu Web3'te Kayda Değer servislerle sizleri buluşturacağız ve web3'e dair merak edilen her şeyi detaylı bir şekilde paylaşacağız. 

Startup Lounge'da ise hızlandırma programlarının girişimleri ve web3 girişimleri sizlerle olacak. Web3 girişimiyseniz ve burada yer elde etmek istiyorsanız başvuru formu formunu doldurmanızı rica ederiz.

Webrazzi Summit 2022 için süper erken kesilmiş bilet için son 5 gün olduğunu da hatırlatalım. Konferansımıza buradan bilet alabilirsiniz. 

12 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsor

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/26/webrazzi-summit-2022-5-farkli-salonda-sizlerle