WhatsApp'ın 2015 yılında kullanıma sunduğu sesli görüşmeler için yeni bir arayüz deneme ettiğini geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Bugün WhatsApp ile ilgili yaptığı içten tahmin ve sızıntılar ile tanınan WABetaInfo'nun paylaştığı yeni bilgilere göre WhatsApp, animasyonlu kalp emojilerine yenilerini ekleyecek.

WhatsApp içinde en çok kullanılan emojilerden biri olan kırmızı kalp emojisi tek başına gönderildiğinde, normalden daha büyük bir şekilde ve animasyon ile aleyhinde tarafa gönderiliyor. Söz konusu canlandırma bugüne değin sadece kırmızı yürek emojisi için geçerliydi.

WABetaInfo'nun aktardığı yeni bilgilere tarafından WhatsApp, canlandırma özelliğini diğer kalp emojileri için de kullanıma sunacak. Ortaya çıkan bilgilere kadar WhatsApp, turuncu, sarı, yeşil, mavi, mor, siyah ve beyaz renklerdeki kalp emojileri için de animasyon desteği sağlayacak.

Söz konusu animasyonlu kalp emojileri özelliğinin şu lahza için geliştirilme aşamasında olduğunu da ekleyelim. Önümüzdeki dönemde bu özelliğin ayrıca iOS hem de Android kullanıcıları için beta olarak kullanıma sunulması bekleniyor.

Hatırlatmak gerekirse WhatsApp mesajlarına "tepkiler" özelliğinin geleceğini de geçtiğimi Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bu özellik baştan sona ise WhatsApp mesajlarına alkış, yürek, kahkaha, şaşırmış, ağlamaklı ve teşekkür emojileri ile tepki gönderilebilecek. WhatsApp'ın uygulamaya getireceği yenilik ve güncellemeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/24/whatsapp-animasyonlu-kalp-emojileri-uzerinde-calisiyor