Dönem dönem getirdiği yeni güncellemeler ve içeriklerle kullanıcılara kolaylık sağlayan WhatsApp özel günleri de unutmuyor. 9 Mayıs yani yarına özel olarak yayınladığı Anneler Günü çıkartma koleksiyonunda toplam 11 öbür çıkartma bulunuyor. Bu çıkartmalar sadece görsel değil hareketli olarak da karşımıza çıkıyor.

Yeni çıkartma paketi WhatsApp’ta indirilebilir durumda ve içeriğe çıkartma mağazasından ulaşılabilirsiniz. İndirmek için önce WhatsApp’ta bir sohbet açın ve emoji düğmesine dokunun. Daha Alçak tepsiden çıkartma simgesini seçin ve ‘+’ düğmesine dokunun. Arkasından WhatsApp çıkartma mağazasına yönlendirileceksiniz. Burada, Mama Love çıkartma paketi olan ilk çıkartma paketini göreceksiniz. Acilen indirmek için ok düğmesine dokunarak, paketi edinebilirsiniz.

Keza Anneler Günü çıkartma paketini indirdikten sonra bireysel kitaplığınıza eklediğini belirtelim. Bu görselleri çıkartmaya uzun basarak ve sık kullanılanlara ekle‘yi seçerek de favorilerinize ekleyebilirsiniz. Bilindiği üzere WhatsApp, kayda değer durumlar için düzenli olarak çıkartma paketleri yayınlıyor. Hatırlayacağınız üzere kısa zaman önce Dünya Günü ve Ramazan ayı için bir çıkartma paketini tanıtmıştı. WhatsApp keza bu haftanın başlarında altı yeni çıkartma paketi daha yayınladı.

Ek olarak dilekçe kullanıcıların çıkartma aramasını kolaylaştıracak bir özellik üzerinde de çalışıyor. Yeni nitelik sohbet çubuğuna yazdıklarınıza göre çıkartma önerileri görüş şeklinde olacak. Kitaplığınızda yazılan sözcükle alakalı çıkartmalar varsa, WhatsApp bunları size önerecek. Bu Nedenle sohbetlerinizde zahmetsizce bu çıkartmaları kullanabileceksiniz.

WhatsApp kullanıcı sözleşmesi ile ilgili yeni gelişme

WhatsApp, yeni içerik ve özellikleri eklemeye devam ederken öte yandan uzun süre önce duyurduğu kullanıcı sözleşmesinin kabul süresinin haftaya dolacağını bildirdi. Ama bu sözleşmeyi verilen süre zarfında kabul etmeyenlerin hangi yaptırımlarla karşılaşacağını belirtmedi. Uygulayacağı sözleşme nedeniyle tenkit oklarının hedefi haline gelen kullanım 2020 yılında geri adım atmak zorunda kaldı. Bu süreçten itibaren sözleşmenin içeriğinin birçok güncellendi ve 15 Mayıs tarihine değin vakit verildi.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/whatsapptan-anneler-gunu-surprizi
Yorumlar