Finans ve insan kaynakları için kurumsal bulut uygulamaları sunan Workday, iş gücü yönetimi platformu VNDLY'yi 510 milyon dolar peşin para karşılığında satın elde etmek üzere bir uzlaşma imzaladı. Workday, VNDLY ile kuruluşların maaşlı, saatlik, koşullu ve dış kaynaklı gibi her tür çalışanı yönetmelerine yardımcı olacak ve maliyetler, birleşik meslek gücü optimizasyonu çözümü sağlayacak.

Workday ile halihazırda sertifikalı bir entegrasyona sahip olan VNDLY, Workday Financial Management ve Workday Human Capital Management (HCM) çözümleri ile kuruluşlara hizmet sunacak. Bu sayede kuruluşlar, bütün çalışanları detaylı bir şekilde görebilecek. Müşteriler, toplam meslek gücünü daha iyi planlayabilmeleri, yürütebilmeleri ve tahlil edebilmeleri için VNDLY'den gelen dış iş gücü verilerini birleştirirken, kalıcı çalışanlar için uçtan uca süreci idare etmek için Workday'i kullanabilecekler.

İki şirket, müşterilerin bütün iş gücünü idare etmek için birleşik bir tescil sistemine sahip olacak. Maliyetleri ve çalışan karışımını optimize etmek için görünürlük araçları sunacaklar. Workday, VNDLY ile talepler, çalışma bildirimleri, işe alım, faturalandırma ve bordro için uçtan uca bir süreç sağlayabilecek ve bu entegrasyon, ahenklilik ile emniyet araçlarını içerecek.

Anlaşmanın bir parçası olarak Workday, müşterilere hizmet yetenekleri sunmak için VNDLY'nin geniş hizmet sağlayıcı ağıyla karşılıklı olmaya ve bu ağa yatırım yapmaya devam edecek. Keza VNDLY, bir zamanlar olduğu gibi üçüncü taraf İK, finans, IT ve hukuk sistemlerini destekleyecek ve bunlarla entegre olacak.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/19/workday-is-gucu-yonetimi-platformu-vndlyyi-510-milyon-dolara-satin-aliyor