Şirketin son teknolojiyi kullanan yeni kulaklığı, üstün ses kalitesi sunan 11mm sürücüleriyle uyarı çekiyor. Etkin şamata müdahale etme (ANC) teknolojisini kullanan kulaklık, 40 dB‘ye dek olan dış sesleri engelleyebiliyor. Temas tarafında da son teknolojiyi kullanan Xiaomi FlipbBuds Pro, Bluetooth 5.2 teknolojisi baştan sona şarkı dinlerken veya oyun oynarken gecikme yaşamanızın önüne geçiyor.

Kulaklığın tam pil kapasitesini açıklamayan şirket, ANC özelliği açıkken 22 saat, kapalı olduğunda da 28 saat bir pil performansı sunuyor. beş dakikalık çok miktar ile 2 saat müzik dinleme deneyimi sunan Xiaomi FlipBuds Pro, süratli USB C portu doğruca 35 dakikada yüzde 100 sıkıntı kapasitesine ulaşıyor.

Artık bir olağan haline gelen dokunmatik kontrollere sahip olan kulaklık, bu kontroller üzerinden etkin gürültü önleme ve şeffaf mod gibi özellikleri aktif etmenize izin veriyor. 21 Mayıs’ta Çin’de satışa çıkacak olan Xiaomi FlipBuds Pro, 124 dolarlık fiyat etiketiyle AirPods Pro’ya meydan okuyor. Kulaklığın ülkemize gelip gelmeyeceği ise şu aşamada bilinmiyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/xiaomi-airpods-pro-rakibi-flipbuds-proyu-tanitti
Yorumlar