Teknoloji üreticisi Xiaomi, yeni faaliyet için tarihi açıkladı. Şirket, akıllı telefonları ile büyük bir üne sahip. Ama şirketin geniş bir mahsul yelpazesi bulunuyor. aynı zamanda, akıllı telefon satışlarında Canalys araştırma şirketi verilerine göre 2021 yılının ikinci çeyreğinde en çok zeki telefon satan ikinci marka oldu. Birinci sırada ise Samsung yer alıyor. Xiaomi’nin bu süratli yükselişi gözleri üzerine çevirmeyi sürdürüyor.

Xiaomi’den uygun fiyatlı amiral gemisi geliyor!

Xiaomi, zeki ev aletlerini etkinlik ile tanıtacak

Özellikle Çin pazarına baktığımızda şirket çok farklı alanlara yönlendirilmiş ürünleri piyasa sürüyor. Örneğin, araçlar, ev aletleri ve daha fazlasını taşıyan fazla sayıda ürünü satışta. Şirket, zaten son zamanlarda zeki ev ürünlerine oldukça yatırım yapıyor. Şu Anda yeni akıllı ev cihazları tanıtılacak.

Are you excited to meet our new smart home products?

Let's discover the magic of our new smart home series together on 26th July beygir 20:00 (GMT+8)! #SmartLivingForEveryone pic.twitter.com/7Dt5YF3NvP

— Xiaomi (@Xiaomi) July 24, 2021

Xiaomi, akıllı ev ürünlerini tanıtacağı etkinlik için tarih verdi. 26 Temmuz’da yeni akıllı ev ürünlerini duyuracak. Şirket, bu etkinliğin küresel olacağını ama ürünlerin belirtilen pazarlara ulaşacağını açıkladı. Teknoloji üreticisi Twitter paylaşımında, “Yeni akıllı konut ürünlerimizle tanışacağınız için heyecanlı mısınız? 26 Temmuz saat 20:00’de yeni akıllı ev serimizin büyüsünü birlikte keşfedelim.” dedi.

Paylaşımdaki afiş, bir ya da daha pozitif yeni ürünün zeki pişirme cihazı olduğunu gösteriyor. Ama fazla sayıda mutfak aletinden hangisini piyasaya süreceğini henüz bilmiyoruz. Çin’de şirket, farklı alanlara yönlendirilmiş indüksiyonlu ocakları, elektrikli su ısıtıcıları ve pirinç pişiricileri satıyor. Şirket ayrıca uluslararası pazar için yeni bir robot elektrikli süpürge ve yeni hava temizleme cihazlarını tanıtabilir.

Xiaomi etkinlik

Xiaomi’nin bir takım ürünlerini küresel pazarlara da getirdiğini görmek güzel. Sonuçta şirketin mahsul çeşitliliği Hindistan ve Çin ile sınırlı kaldı. Şirket, Avrupa’daki varlığını artırıyor. Xiaomi, yapacağı etkinlik ile yeni mahsul yelpazesini de göstermiş olacak. Diğer Taraftan zamanlaması . Sonuçta şirket, Rusya’da pazar lideri olmak için Samsung’u geride bıraktı.

Xiaomi’nin yoldaşı Huawei, Avrupa’nın en zinde oyuncularından biri elde etmek için Samsung ve öteki şirketlerin üstesinden varmak üzereydi. Fakat ABD’nin uyguladığı yasak, küresel pazarlarda pazar payının küçüldüğünü gören Huawei planlarını boşa çıkardı. Avrupa’da ise Xiaomi’nin planı, piyasaya ucuz ve yerinde fiyatlı cihazlar sunmak. Bu taktik, Hindistan dahil pazarlarda iyi işledi.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/xiaomi-buyuk-etkinlik-icin-tarih-verdi