Zeki telefon piyasasındaki başarısını giyilebilir teknolojiler alanında da sürdüren Xiaomi, ülkemiz de dahil edinmek üzere bütün dünyada önemli satış başarıları elde eden Mi Band serisi üzerinde yoğun mesai harcıyor. Son olarak geçtiğimiz aylarda serinin yeni üyesi Mi Band 6 modelini satışa çıkaran şirket, sızdırılan bilgilere tarafından tasarımı ile fark yaratacak Mi Band X adı bahşedilen yeni bir zeki bileklik üzerinde çalışıyor.

Xiaomi, kulaklıktan monitöre yeni AIoT ürünlerini tanıttı

Mi Band X ekran tarafında ciddi yeniliklere sahip

Mevcut Mi Band modellerinin aksine acayip tasarımı ile kullanıcıların dikkatini çekecek bu mahsul özellikle ekran tarafında önemli yenilikler ile gelecek. Başarılı sızıntıları ile ön plana meydana çıkan Equal Leaks‘in haberine kadar Mi Band X, geçtiğimiz yıllarda satışa çıkan Nubia Alpha Watch  modeline aynı bir ekran tasarımını benimseyecek.

#Xiaomi – Xiaomi working a new watch that look very similar to Nubia Alpha Watch and it'll be called "Mi Band X"

Specifications
– Extremely thin and light
– 360°flexible scroll screen without strap design
– Magnetic bracelet buckle
– Obsidian color full of technology#MiBandX pic.twitter.com/0hThFKZ5qA

— Equal Leaks (@EqualLeaks) July 28, 2021

Sızdırılan bilgilere göre, Mi Band X’in 360 derece esnek ve kavisli bir ekrana sahip olması bekleniyor. Bunun yanı sıra dış yüzeyinin büyük bir kısmının ekrandan oluşması beklenen zeki bileklik, son derece ince ve hafif yapısı ile de uyarı çekecek. Öteki yana mevcut Mi Band modellerinin aksine manyetik bir toka kullanacak akıllı bileklik, çıkarıp takma konusunda kullanıcılara büyük refah sağlayacak.

Değişik sızıntılar ile karşımıza meydana çıkan Xiaomi Mi Band X hakkında ortaya meydana çıkan bütün bilgiler bu kadar. İlginç tasarımı ile fark yaratması beklenen bu akıllı bilekliğin ne süre duyurulacağı veya fiyatının ne olacağı ise şu lahza için merak konusu.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/xiaominin-yeni-akilli-bilekligi-mi-band-x-resmen-sizdirildi