Xiaomi, Wi-Fi yönlendiricilerinden hava fritözlerine değin birçok ürünü kapsayan süresiz bir kategori olan “AIoT” mahsul serisini bugün genişletti. Bu kategorideki iki ürünü zeki internet özelliklerini kapsıyor ve bu sayede cihazlarınızı telefonunuz ile teftiş edebilirsiniz.

Samsung yeni ürünlerini 11 Ağustos’ta tanıtıyor

Bu ürünlerden bazıları halihazırda vardı ve yeni cihazlar yok. Bir süredir Çin’de buradaki birkaç cihazın bulunduğunu unutmayın. Tabii birçok cihaz Avrupa için kullanıcılara yeni sunuluyor.

Xiaomi yeni cihazlarını kullanıcılar ile buluşturuyor

Xiaomi, kullanıcıların günlük yaşamdaki her yönü için akıllı deneyimleri geliştiren bir dizi AIoT mahsul serisini bugün tanıttı. Yepyeni ürün grupları arasında Mi Router AX9000, Mi 2K Oyun Monitörü 27′‘, Mi Electric Scooter 3, Redmi Buds 3 Pro ve Mi Smart Air Fritöz 3.5L yer alıyor.

Bu ürünler kendi başlarına yenilikçidir ve ayrıca işteyken, hem masa başındayken veya mutfakta yemek hazırlarken kullanıcıları dışarı çıkması için desteklemek ya da iç mekanlarda yaşam tarzlarını ilerletmek için daha yenilikçi yollar sunar.

Mi 2K Gaming Monitor 27”

Bu 27” monitör, 2.560 x 1.440 piksel çözünürlüğe ve 178º görüntü açısına sahip bir IPS panele sahip ve VESA DisplayHDR 400 etiketini taşır. Yani basmakalıp monitörler 350 nite kadar çıkabiliyorken, bu monitör en düşük 400 nitlik bir yığın parlaklığına sahiptir. Ayrıca DCI-P3 renk alanının %95’ini destekliyor.

Bu cihazı oyun monitörü yapan etkenin ise 165 Hz’e kadar yenileme hızlarını desteklemesidir. Bu monitör 4 ms geç kalma süresine sahip bir panel kullanıyor fakat hareket bulanıklığı özelliği kullanılarak ekran 1 ms geç kalma değerine düşürülebilir.

Kutu içeriğinde ise bir DisplayPort 1.4 ve video kullanımı için bir HDMI 2.0 ile birlikte geliyor. Ayrıca tek bir USB-A 3.0 bağlantı noktası ve ayrıca 3,5 mm jak girişi mevcut.

Xiaomi Mi 2K Oyun Monitörü 27” 499 €’ya satışa çıkacak.

Mi Router AX9000

Mi Router AX9000, Xiaomi’nin ilk üç bantlı Wi-Fi 6 router modeli olarak karşımıza çıktı. 2.4 GHz bandını ve biri oyun oynamaya ayrılmış iki adet 5 GHz bandını kapsayan toplam 12 harici antene sahip olduğundan dolayı cihaz nitelikli bir çekim gücü sunuyor.

xiaomi yeni cihazlar

Yönlendiricide 2,5 Gbps WAN temas noktası ve dört gigabit LAN bağlantı noktasının haricinde bir tane USB-A 3.0 temas noktası cihazda yer alıyor. 2.2 GHz’de çalışan altı Cortex-A53 çekirdeği ve 1.7 GHz’de iki NPU çekirdeği ile 14 nm Qualcomm yonga seti kadar destekleniyor. Dahili bir soğutma fanı, cihazın serin çalışmasını sağlayarak performans artışına sebep olur.

12 Wi-Fi anteninin yanı sıra, yönlendiricinin Xiaomi düzenli akıllı ev cihazlarınız için bir merkez görevi görmesini sağlayan özel bir tane dahili AIoT anteni de var. Xiaomi Mi Router AX9000 300 € karşılığında satın alınabilecek.

Mi Electric Scooter 3

Bu model, 30 km mesafeye değin gitme ömrüne sahip ve içindeki elektrik motoru, yığın gücü 600W’a ulaşarak sürekli olarak 300W’da çalışabilir. Bu elektrikli scooter modelinin yönetmeliklere uymak için en fazla hızı 25 km/s ile sınırlandırılmıştır ve %16 eğimli yollardan bakımlı bir şekilde çıkabilir. Cihazın bütün yük olması ise 8,5 saat sürüyor.

xiaomi yeni cihazlar

Yeni model 13 kg ağırlığında ve azami 100 kg önem taşıyabiliyor. Bu modelde katlama mekanizması 3 aşamalı bir tasarım ile bitmiş düzenlendi ve LCD paneli de daha kuytu görülebilmesi için yükseltildi.

Öteki özellikler arasında havacılık sınıfı alüminyum şasi, ufak lastikler, önde eABS fren sistemi ve arkada çift balatalı disk freni ve önünde ise 2W far yer alıyor. Bu modelin ise iki renk seçeneği yer alıyor: Oniks Siyah ve Uzay Grisi. Xiaomi Mi Elektrikli Scooter 3.449 € karşılığında satışa sunulacak.

Redmi Buds 3 Pro

Air Dots 3 Pro’nun küresel bir versiyonu olan Redmi Buds 3 Pro kulaklığı ise geçen hafta duyurulmuştu. Bu kulaklıklar 35 dB’ye değin ses verebiliyor ve Bluetooth 5.2 sürümünü taşıyor. Buds 3 Pro, 28 saatlik toplam batarya ömrüne sahip.

xiaomi yeni cihazlar

Redmi Buds 3 Pro, Avrupa’da 69,9 € fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşacak.

Mi Smart Air Fryer 3.5L

Bu zeki sıcak hava fritözünü, 100’den fazla bambaşka tanımlama sunacak olan Mi Home uygulaması yoluyla kontrol edebileceksiniz. Uygulamayı kullanarak pişirme işlemini 24 saat öncesine değin planlayabilir ve sesli komutları kullanarak pişirme işlemini başlatabilir ya da duraklatabilir ve kalan pişirme süresini denetim edebilirsiniz. Yapacağınız işlemi kontrol etmek için ön taraftaki OLED ekranı da kullanabilirsiniz.

xiaomi yeni cihazlar

Xiaomi’nin bu akıllı hava fritözü 3,5 L hacmine sahip ve 40ºC ile 200ºC aralarında değişen sıcaklıklarda yemeği ısıtabilir. Havada kızartmanın yanı sıra, buz çözme ve hatta yoğurt yerine getirmek için bile kullanabilirsiniz. Xiaomi Mi Smart Air Fritöz 3.5L, 99 € fiyatıyla kullanıcılar ile buluşacak.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/xiaomi-kulakliktan-monitore-yeni-aiot-urunlerini-tanitti