Sızıntılara tarafından Xiaomi Mi Note 11, gücünü Snapdragon 865 işlemciden alacak. 7nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 1 adet 2.84GHz Cortex A77, 3 adet 2.4GHz Cortex A77 ve 4 adet 1.8GHz Cortex-A55 çekirdek yer alıyor. Hem Adreno 650 grafik arabirimine sahip olan işlemci, performans konusunda günümüzde de beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Cihazın 108 Megapiksel asıl kameralı ve 120x dijital yakınlaştırmaya sahip kamera dizilimiyle geleceği iddialar aralarında yer alıyor. 120x dijital yakınlaştırma için özel bir telefoto lens kullanılacağı varsayım ediliyor. Ön kamerada ise yeni bir ekran altı kamera teknolojisiyle karşımıza çıkan şirketin Xiaomi Mi Note 11 modelinde bu teknolojiyi kullanacağı düşünülüyor.

Redmi Note 10S tanıtım tarihi belli oldu!

Xiaomi'nin Note 10 ailesine fazla yakında yeni bir aza daha geliyor. Bütçe dostu Redmi 10S tanıtım tarihi ve özellikleri muhakkak oldu. İşte teferruat.

Yeni modelde 3,5 mm kulaklık girişi ve ekran içi parmak izi sensörü gibi özelliklerin de yer alacağı varsayım ediliyor. Hem cihazın 120W süratli şarj destekli pil ile karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-note-11-modelinin-bazi-ozellikleri-sizdirildi
Yorumlar

Kategori Haberler