Geçtiğimiz gün yeni çıkacak telefonları hakkında soruları yanıtlayan POCO yetkilileri, gelecek planlarını açıkladı. şu anda telefonlarında Android tabanlı MIUI 11 ve 12 işletim sistemini kullanan şirket, bir süredir kendi işletim sistemini geliştirdiklerini doğruladı. POCO UI olarak anılan bu işletim sisteminin nasıl bir tasarım ya da hangi özelliklerle geleceği hemen şimdi belirli değil.

Çok pozitif detaylar vermeyen yetkililer, POCO UI için topluluktan ve sosyal medyadan gelen bildirimleri dinleyeceklerini söyledi. 2021 yılının sonlarına içten gelmesi beklenen yazılım ayrıntılarıyla yenilenmiş tecrübe mi sunacak, yahut Black Shark gibi özelleştirilmiş standart bir MIUI deneyimi mi sunacak şimdilik merak konusu.

İçeriden gelen bilgiler şirketin kendisinin de şu lahza bu soruyu tartıştığını iddia ediyor. Planlarını önümüzdeki dönemlerde açıklaması beklenen şirketin bu hamlesine kullanıcıların nasıl tepki vereceği bilinmiyor. Ama Xiaomi kullanıcılarının MIUI yazılımından epeyce memnun olduğunu düşünürsek, POCO UI yazılımının tepkilere neden olması bekleniyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/xiaominin-alt-markasi-pocodan-sasirtan-miui-hamlesi
Yorumlar