Xiaomi’nin Birleşik Krallık için hizmet veren resmi Twitter hesabı dün Xiaomi Mi 11 için akıllara durgunluk veren bir tweet paylaştı. Cihazın çabuk çok miktar özelliğini vurgulayan şirket, bu paylaşımda Bill Gates’e de dokundurmayı ihmalkârlık etmedi. Herkesi şaşırtıcı o mesajda şu ifadeler yer aldı:

Milyarder eşinizden ayrılmak en zekice seçim olmayabilir. Fakat Mi 11‘imiz 55W kablolu turbo yük kullanılarak 45 dakikada tam şarj olur. Yani her zaman ayrılmaya hazırsınız demektir.”

Xiaomi’nin Bill Gates göndermeli tweet’i

Gelen tepkiler üzerine Xiaomi UK tweet’i Twitter’dan kaldırmak zorunda kaldı. Lakin birileri şimdiden bu skandal paylaşımın ekran görüntülerini almıştı. Şirket konuya ilişkin herhangi bir izah etme yapmamakla birlikte bir özür mesajı dahi yayınlamadı.

Tweet bir iPhone’dan atıldı

Paylaşımın bir diğer akıllara durgunluk veren noktası ise tweet’in bir iPhone yoluyla paylaşılması oldu. Bu konu sosyal ağ kullanıcıları tarafından Melinda ve Bill Gates çiftinin ayrılığına yapılan göndermeden hemen hemen daha pozitif eleştirildi.

Peki ya siz Xiaomi’nin bu son derece sıra dışı reklam çalışmasıyla ilgili neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/xiaominin-bill-gates-gondermeli-tweeti-ortaligi-karistirdi
Yorumlar