Uslu telefon sektörünün köklü adlarından biri olan Sony, CES 2019 evvelinde bir basın buluşması düzenleyeceğine söyledi. Bu Japon teknoloji devinin CES 2019 ’da bir ya da birkaç uslu telefon tanıtacağını gösteriyor.

Malum, Sony bu stil faallikleri boş geçmeyi hoşlanmayan bir firma. Geçmişe de baktığımızda Sony ’nin CES kapsamında orta segment, MWC ve IFA kapsamında da üst segment modelleri tanıttığına tanık olmuştuk. Nitekim bu yıl da değişen pek fazla birşey olmayacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz hafta Sony ’nin Xperia XA3 ve XA3 Ultra modelleri üzerinde çalıştığı hakkında bazı söylentilere şahit olmuştuk. Görünen o ki Japon teknoloji devi orta segmentteki yeni modellerini 7 Ocak ’ta tertip edeceği basın buluşmasıyla tanıtacak. Muhtemelen tanıtılan modeller CES 2019 süresince kullanıcıların tecrübesine sunulacaktır.

Sony ’nin Xpeira XA3 ve XA3 Ultra haricinde giriş segmentine hitap eden Xperia L3 modelini de CES kapsamında tanıtması bekleniyor.

Elbette tüm bunların şimdilik bir rivayetten ibaret olduğunu da unutmamak gerekiyor. Belki Sony büyük bir sürprize imza atarak yeni amiral gemisi modelini CES ’te tanıtabilir. Tabi ki bu son derece düşük bir olasılık.

Bu arada bahse mevzu üç modelin 4G LTE dayanaklı olduğunu ve en geç Şubat ayının ortasına kadar satışa sunulacağını da dip anekdot olarak belirtelim. En azından son rivayetler bu güzergahta.

A101 Honor 7c satacak!