Bir proje oluştururken, bir yazı yazarken veya bir blog postu hazırlarken içeriğin ne dek manâlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak içeriği oluşturduktan daha sonra zamanımızı alan ufak tefek işlemler, keza kişilerin heveslerini kırabiliyor keza de zorla yaptırılan iş işlerle uğraşmanın verdiği dermansızlık sıkıcı olabiliyor. Bu işlemlerden biri de içeriğe, projeye veya paylaşıma görsel tercih etmek. 

Bir haber yazarken görsel yeğlemek böylece da güç değil, ancak bir takım zamanlarda görsel bulmak, ücretli ve bedava tüm platformlara ve stok görsellere karşın oldukça zorlama olabiliyor. Kimi süre kişiler, görsellerin bir bütünlük içinde olmasını istiyor ve stok görselleri tercih etmiyor. Bunun için de devreye tasarımlar giriyor. Oysa tasarım oluşturmak da bambaşka bir emek istiyor. Neyse ki artan teknoloji bu müşteri durumlara pratik çözümler getiriyor. Coverview da bu kapsamda geliştirilmiş araçlardan biri. 

Seri ve kolay bir şekilde kapak resimleri oluşturmaya asistan oluyor

Rutik Wankhade tarafından geliştirilmiş olan Coverview, bloglarınız için hızlı ve kolay bir şekilde kapak resimleri oluşturmaya yönelik açık kaynaklı bir vasıta olarak faaliyet gösteriyor. Aracın web sitesine göz attığınız süre sizi sol tarafta kolay bir yemek listesi karşılıyor. Bu menüden yazınızın veya projenizin içeriğini belirtebiliyor, arka plan seçebiliyor ve görseli dilediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. Coverview bu amaçla dört bambaşka tema ve üç ayrı yazı tipi sunuyor. Görselin arkadaki planının rengini ve desenlerini dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Projenize göre istediğiniz ikonu da sistemden seçebiliyor ya da kendi ikonunuzu ekleyebiliyorsunuz.

Coverview aslında epeyce basit bir platform, ancak birçok kişinin de gereklilik duyduğu, keza arayüzü kolay keza de kullanımı kolay bir vasıta. böylece tasarımları basit olsa da tercih edilebilir bir platform. Coverview'e buradan göz atabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/03/yazilar-ve-projeler-icin-ucretsiz-kapak-resmi-olusturma-araci-coverview