Ülkemizin en köklü girişimleri arasında bulunan Yemeksepeti, logosunu ve tasarımını yeniledi. Uzun zamandır benzer tasarımı kullanan teşebbüs, yenilenen tasarım ile birlikte daha modern ve renkli ve daha seçilir bir görünüme sahip oldu. Hatırlatmak icabında eski logo ve genel tasarım kırmızı rengi üstüne kuruluydu.

Yeni tasarımda ise kırmızıdan fazla pembeye kayan daha açık bir renk tercih edilmiş durumda. Yeni tasarım için kullanılan rengin, eski Yemeksepeti logosunda yer alan kırmızı ile Banabi için kullanılan pembe renginin arasında bulunan bir tonda olduğunu söyleyebiliriz.

Yemeksepeti'nin web sitesinde yeni logo ve renk hariç büyük bir değişiklik olmadığını da ekleyelim. Mobil uygulama kısmında ise yeni tasarım kendini daha çok hissettiriyor. Yeni tasarım ile birlikte uygulamayı birincil açtığınızda karşınıza meydana çıkan Yemeksepeti - Banabi seçim kısmı en ince ayrıntısına kadar onarılmış durumda.

Yemeksepeti'nin en sevilen özelliklerinden biri olan joker kısmı ve lokanta bilgileri kısmı da yeni tasarım ile değişenler arasında. Yeni tasarım ile birlikte jokerleri yatay yok dikey olarak görüyoruz. Lokanta sayfaları ise eski tasarıma oranla daha sade ve kullanışlı olacak şekilde tasarlanmış. 

Öne çıkan bir diğer detayda Cüzdan servisinin öne çekilmiş olması olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/29/yemeksepeti-logosunu-ve-tasarimini-yeniledi