Bankalararası Kart Merkezi (BKM) 'nin Başkan Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu, paylaştığı bir LinkedIn gönderisi ile görevinden ayrıldığını duyurdu. Yazıcıoğlu, Yemeksepeti Fintech şirketinin Genel Müdürlüğünü üstleneceğini açıkladı. 

Bu noktada Serkan Yazıcıoğlu'nun BKM'de son bir buçuk yıldır Dijital Çözümler, Pazarlama İletişimi ve Troy Ödeme Sistemi'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüttüğünü hatırlatalım. Başarılı idareci, BKM'deki yolculuğuna 2012'de CMO pozisyonu ile başlamıştı. 

Serkan Yazıcıoğlu'nun açıklaması; Yemeksepeti'nin kurduğu Fintech şirketine dair detayları da içeriyor. Yazıcıoğlu,  Delivery Hero ve Yemeksepeti markalarının Fintech alanındaki çalışmalarına takviye vereceğini ifade etti.

Yazıcıoğlu, gönderisinde şu ifadelere yer veriliyor: 

Bundan sonra Delivery Hero ve Yemeksepeti markalarının global ve lokal perakende ve ödeme sistemleri tecrübesi ile Fintech alanındaki çalışmalarının bir parçası olacağım.

2012 Temmuz ayında dahil olduğum Bankalararası Kart Merkezi (BKM)'den bu hafta itibarıyla profesyonel anlamda ayrıldım. Yeni rotam Yemeksepeti Fintech şirketinin liderliğini yapmak olacak.

2012 öncesinde BKM Yönetim Kurulu Üyesi olarak devir yerine getirmek, son 9 senesi Başkan Yardımcısı elde etmek üzere aralıksız 14 yıl üyesi olduğum Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Pazar Geliştirme Komitesinde bulunmak benim için kibir verici araştırmalar oldu.

Ancak en büyük kibir 9 sene baştan başa BKM'de birlikte görev aldığım takım arkadaşlarım ve Yönetim Kurulu Üyelerim ile aynı gemide yer olmak ve onlar ile birlikte ödeme sistemlerinin her alanında başarılı projelere imza atmak oldu. Türkiye'nin birincil dijital cüzdanı #BKMExpress, Türkiye'nin Ödeme Yöntemi #TROY ilk kez olmak üzere birlikte yola çıktığımız ve desteklerini tekrar tekrar hissettiğim Üyelerimize, meslek ortaklarımıza, BKM Express iş yerlerine ve tabii fakat BKM'de birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bundan sonradan Delivery Hero ve Yemeksepeti markalarının global ve yerel perakende ve ödeme sistemleri tecrübesi ile Fintech alanındaki çalışmalarının bir parçası olacağım.

Bu yeni yolculuğumda tekrar birlikte olmak ve görüşmek üzere.

Sevgi ve Saygılarımla,

Geçtiğimiz yıllarda platformda Cüzdan ekleyen Yemeksepeti, restoranlar için yeni ödeme sistemleri ve kredi seçenekleri sunabilir. Benzer şekilde sitedeki oyunlaştırma öğelerine, Yemeksepeti'nin kendi tokenını eklemesi de söz konusu olabilir. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/05/24/yemeksepeti-fintech-sirketo-kuruyor-ve-basina-serkan-yazicioglu-gecti