5 Ağustos 2020 tarihinde tanıtılan Galaxy Note 20 Ultra‘dan sonra yeni Note serisine dair sessizliğe bürünen Samsung ile ilgili imza kampanyası başlatıldı. Zeki telefon üreticisinin hayranları yeni tanıtılacak telefonun S22 yerine Galaxy Note olmasını istiyor.

Samsung, akıllı telefon pazarında önderlik koltuğunu bırakmıyor

İmza kampanyası SamMobile tarafından başlatıldı

Hatırlayacağınız üzere Samsung bu yıl Galaxy Note’u piyasaya sürmeyeceğini duyurmuş ve Note hayranlarını üzmüştü. Buna kadar şirketin 11 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte, Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3’ü tanıtması bekleniyor. Yeni katlanabilir cihazların yanı sıra tekrar tasarlanan S Pen için de beklentiler yüksek.

Samsung’un bu haberinden sonra SamMobile, change.org üzerinden bir imza kampanyası başlattı ve kullanıcıları bu kampanya için imza vermeye davet etti. SamMobile başlattığı kampanya ile ilgili şöyle dedi;

Galaxy Note serisi zeki telefonlar dünya çapında milyonlarca hayran göre seviliyor. Samsung, kısmen sektörü saran çip sıkıntısı yüzünden 2021’de yeni bir Note serisi çıkarmayacağını söyledi ve tüm hayranları hayal kırıklığına uğrattı.

SamMobile göre başlatılan imza kampanyasına buradan ulaşabilir ve detayları inceleyebilirsiniz. Atılan bu adımı siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce Samsung tarafında bir akustik uyandıracak mı?

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/yeni-galaxy-note-icin-imza-kampanyasi-baslatildi