MingChi Kuo, bugün katlanabilir iPhone’ların 2023’te çıkacağına dair yeni bir rapor yayınladı. Kuo’nun yayınladığı raporda bununla birlikte iPad ufak modeli hakkında bir takım bilgilerde yer aldı. Dokunmatik panel tedarikçileri tarafından sağlanan bilgilere tarafından Apple’ın yeni iPad ürünü, 2021’in ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecek. Bunun normalde Nisan ayı olması bekleniyordu ancak şirket yeni ürününü ileri bir tarihe ertelemeye karar verdi.

Daha önce iPad mini hakkında pek çok sızıntı ortaya çıkmıştı. Örneğin Ming-Chi Kuo bu tabletin 9 inç ekranla geleceğini bahis etmişti. iPad Air’ın daha ufak bir versiyonu olacağı söylenen bu tablet; daha gizli ekran çerçevelerine sahip olacak. Ek olarak Touch ID’nin de tabi tarafa yerleştirilmesi bekleniyor.

şu anda piyasada yer alan iPad ufak, 32 GB ve 64 GB’lık modellere sahip. Bunlardan 32 GB’lık olanı 329 dolarlık fiyat etiketiyle satılırken, 64 GB olan ise 399 dolarlık fiyatla satılıyor. Muhtemelen bir sonraki üründe benzer şekilde bütçe  dostu bir fiyatla gelecek.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/yeni-ipad-mini-cikis-tarihi-hakkinda-onemli-gelisme
Yorumlar