Sızıntıya şahit olan kullanıcılar, herhangi bir şeye tıklandığında bildirimlerin hızlıca geri çekildiğinden bahsetti. Oyun geçmişte de bu tarz sızıntılarla baş başa kaldığı için iddiaların içten olması mümkün gibi görünüyor.

Burning Crusade, 2007‘de başlayan ve Dark Portal‘ı Outland’a açan birincil World of Warcraft genişlemesiydi. Yeni genişlemeyle kullanıcılar, Azeroth‘ta takılma ya da Outland‘e girme seçenklerine de sahip olacak. öte yandan WoW Classic’i iki bambaşka zaman çizelgesine karışıklığa itmek mümkün olacak. Eğer oyuncular 2004‘teki versiyonda kalmak istiyorsa, Burning Crusade gelmeden önce kararkterlerini ‘Era alemine‘ taşıyabilecek. bununla beraber emin bir ödenti karşılığında da iki diyarı tecrübe etmek olası olacak.

World of Warcraft: The Burning Crusade Classic için söylenen iddialar doğruysa ve bu haziran ayında çıkışını gerçekleştirecekse, Blizzard‘ın devlete ait duyurusu için çok eksik bir zaman kalmış demektir. Dolayısıyla birçok oyuncu, karakterlerine seviye atlatmaya devam ediyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/wow-the-burning-crusade-cikis-tarihi-sizdirilmis-olabilir
Yorumlar