Onarılmış elektronik ürünler için yerli bir pazar yeri olarak hizmet veren Easycep.com'u ilk olarak Mart ayında sizlere aktarmıştık. Bugün Easycep tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre platform, ilk yatırımını aldı. Edindiğimiz bilgilere tarafından Easycep, milli ve uluslararası melek yatırımcılardan ve şirketlerden 9 milyon liralık tohum yatırım topladı.

Easycep'in yatırımcıları arasında ise Fibabanka'nın kurumsal teşebbüs sermayesi fonu olan Finberg, Keiretsu Forum Türkiye, Peak Games ve Ace Games'in kurucularından Hakan Baş, Birleşmiş Ödeme'nin kurucularından İlker Sözdinler ve Papara'nın kurucusu Ahmed Karslı gibi önemli şirket ve isimler bulunuyor. 

2018 yılında üniversiteli iki arkadaş olan Mehmet Akif Özdemir ve İsmail Dinçer tarafından kurulan EasyCep, cep telefonu, zeki saat, tablet ve bilgisayar gibi ikinci el elektronik eşyaların yenilenerek bir yıl garantili satışını gerçekleştiriyor.

Şu an için 40 şahsiyet bir takım ile yönetilen EasyCep, 3 sene içinde 30 bin adet cihazın satışını da gerçekleştirdi. Bu cihazların tamamının yenilenmiş cihazlar olduğunu da ekleyelim.

EasyCep olarak 2020 yılından itibaren internet üzerinden tamir edilmiş elektronik ürünler için pazar yeri hizmeti verdiklerini bildiren EasyCep kurucu ortağı Mehmet Akif Özdemir, cep telefonu ile başladıkları bu işte şu anda telefon, bilgisayar, tablet ve zeki saatlerin keza alımını ayrıca de satışını yaptıklarını ve ilerleyen dönemlerde birçok elektronik eşyanın alımını ve yenileyerek satışını yapacaklarını da aktardı. 

Tamir Edilmiş elektronik ürün satışında Türkiye'nin en büyük pazar yeri edinmek istediklerini de belirten Özdemir, 2022 yılından itibaren www.easycep.com olarak yurt dışına açılmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/04/28/yenilenmis-elektronik-urunler-icin-pazar-yeri-easycep-9-milyon-tl-tohum-yatirim-aldi