2017 yılında Kadir Demircioğlu ve Rahim Öner göre kurulan Thread In Motion, Esor Investments ve TTGV1 Fund'dan 500 milyon TL değerlendirme üzerinden yatırım aldı. Thread In Motion, geliştirdiği giyilebilir teknoloji ürünleriyle otomotiv, perakende, lojistik, e-ticaret gibi sektörlere özel operasyonel verimliliği artıran çözümler sunuyor.

Zamandan tasarruf sağlamanın yanında operasyonel verimlilik ve üretkenlik de sağlayan giyilebilir teknolojiler alanındaki küresel harcamanın önümüzdeki yıllarda rekor seviyelere ulaşacağı beklentisini dile getiren Thread In Motion'ın Kurucu Ortağı ve CEO'su Kadir Demircioğlu; 6 farklı sektörde 25 küresel ortaklarıyla global alanda 220'den artı şirket için planlanmış giyilebilir teknolojiler geliştirdiklerini söyledi. 

Fransa ve Almanya öncelikle elde etmek üzere toplam sekiz ülkeye ihracat yapan Thread In Motion, aldığı yatırımla yeni teknolojiler geliştirerek, giyilebilir teknolojiler konusunda yerel pazardaki varlığını kuvvetlendirip global pazardaki marka bilinirliğini artırmaya devam edecek. Ayrıca geliştirdikleri yazılım platformu ile bilgi analizi sağlayarak lojistik alanında da bütün süreçleri optimize edecek.

Thread In Motion yatırımlarını değerlendiren Teknoloji Yatırım A.Ş. Yatırım Direktörü Elif İnalkoç Gedikli, geleceğin global markalarından birine TTGV1 Fonu'nun 5. yatırımını yapmış olmaktan nedeniyle coşku duyduklarını söyledi. Thread In Motion'a yaptıkları yatırım hakkında data veren Esor Investments Kurucu Ortağı Şevki Kuyulu ise Thread In Motion'ın bilhassa yurt dıştan fazla başarılı olacağını düşünerek yatırım yapma kararı aldıklarını söyledi. Kuyulu, hem Thread In Motion'a hem de makine öğrenmesi, giyilebilir teknolojiler ve e-ticaret alanında girişimlerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/10/04/thread-in-motion-esor-investments-ve-ttgv1-fonundan-500-milyon-tl-degerleme-uzerinden-yatirim-aldi